Bárbara Mori, apariție impecabilă în mediul online. Cât de frumoasă e actrița din telenovela ”Rubi” la 46 de ani

Publicat pe 02.03.2024 la 13:49 Actualizat pe 02.03.2024 la 14:19

La 46 de ani, Bárbara Mori arată impecabil. La mai bine de două decenii de la momentul în care făcea furori cu telenovela ”Rubi”, actrița continuă să strălucească. Iată cât de frumoasă e.

colaj de imagini cu barbara mori in rolul lui rubi

La 46 de ani, Bárbara Mori arată impecabil. La mai bine de două decenii de la momentul în care făcea furori cu telenovela ”Rubi”, actrița continuă să strălucească. Iată cât de frumoasă e.

Bárbara Mori și-a început cariera în televiziune, unde a jucat în telenovele timp de mai bine de 10 ani. Cel mai notabil dintre acestea a fost "Rubí", care i-a adus recunoașterea internațională la nivel mondial.

Datorită notorietății, a avut ocazia să lucreze în țări precum Chile, Statele Unite, Spania, India și Africa de Sud. După succesul din televiziune, Mori s-a aventurat și în cinematografie cu filme precum "Soția fratelui meu", "Love Pain and Vice Versa", "Kites" și "Cantinflas", printre altele.

Citește și: Imagini rare cu fiica lui Aislinn Derbez și a lui Mauricio Ochmann. Cum s-au pozat cei trei. Actorii s-au despărțit în urmă cu patru ani

În 2012 și-a creat propria companie de producție, "Lua Producciones", cu care a produs filme precum "Alice în Marialand", "The Mongolian Conspiracy", "Thirty Single and Fantastic" și serialul de televiziune "Dos Lunas".

În același an, Mori a înființat și fundația caritabilă "Amorinfinito Fundation", prin care ajută oamenii care trec prin boli terminale.

Bárbara Mori, apariție impecabilă în mediul online. Cât de frumoasă e actrița din telenovela ”Rubi” la 46 de ani

În viața personală, în ciuda șarmului și al frumuseții, Bárbara Mori nu a excelat. În 1996, Mori a început o relație cu actorul Sergio Mayer, cu care are un fiu, Sergio Mayer Mori, născut în 1998. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți.

Au urmat alte povești de iubire, însă toate au ajuns, din diverse motive, la final. În prezent, actrița din ”Rubi” se iubește cu Fernando Rovzar. Cei doi sunt împreună din 2018.

Recent, fiul său a avut probleme cu dependența. Acesta a făcut terapie și susține că și-a revenit.

”Ea (n.r. Bárbara Mori) a fost întotdeauna foarte atentă cu mine și a fost acea rază de lumină care mi-a ghidat deciziile. A fost întodeauna foarte atentă, dar foarte precaută cu distanța, îmi spunea: ”Ești bine?”. A venit un moment în care, cu lacrimi în ochi, i-am spus mamei mele: ”Ajută-mă, am nevoie de ajutor, trebuie să ies din gaura în care mă aflu, te rog. Mama mea avea totul pregătit, m-a dus la terapie”, a povestit Sergio Mayer Mori.

Citește și: Tensiuni între fiicele lui Eric del Castillo! Actor, pus de propriii copii într-o situație neplăcută. Cum încearcă să facă ”pace”

În ciuda tuturor problemelor, Bárbara Mori strălucește la 46 de ani. Este incredibil de frumoasă și întotdeauna zâmbește.

În cea mai recentă fotografie postată de actriță în social media, apare alături de o prietenă, actrița mexicancă Fabiola Campomanes. Internauții s-au grăbit să le complimenteze, mai ales că ambele au ancorat un zâmbet larg.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce spune Cansu Tosun despre noua iubită a tatălui, care e mama lui Serenay Sarıkaya. Bărbatul a divorțat recent de Serpil Tosun

În articolul

Bárbara Mori, apariție impecabilă în mediul online. Cât de frumoasă e actrița din telenovela ”Rubi” la 46 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x