Ce tunsori se poartă vara aceasta. TOP 5 trenduri pentru păr în sezonul estival

Publicat pe 24.05.2017 la 06:46 Actualizat pe 24.05.2017 la 06:50

Sfaturi pretioase de la hairstylist!

Vara acestui an aduce cu sine o serie de noutăți în ceea ce privește coafurile. Hairstylistul Cristi Pascu ne spune care sunt tendințele în sezonul cald, exemplificând în ce mod ne putem tunde, coafa sau vopsi pentru a fi la modă.

Coafurile Pixie
“În cazul femeilor care au sau vor părul scurt se poate apela la coafura de tip Pixie. Scurt și chiar exagerând puțin. Vă puteți rade pe lateral sau la spate pentru un plus de avangardism”, spune Cristi Pascu.

Bobul texturizat
“În cazul femeilor care au părul mediu, bobul texturizat este coafura vedetă. Acesta poate fi mai mult sau mai puțin lung, însă foarte franjurat la vârfuri pentru a permite versatilitate. Poți să-l aranjezi drept, să-i dai volum, poți să-i faci bucle gen beach waves, care se poartă și în această vară”, adaugă specialistul.

Wet Look
“Aceasta este o coafură cool, simplă și spectaculoasă, care nu necesită un efort deosebit. Este recomandată în special femeilor cu păr mediu sau lung. Ai nevoie de o cremă de păr, un gel și un fixativ puternic. Coafura wet look va fi vedetă anul acesta la petrecerile de pe plajă, fie că sunt ele pe timp de zi sau noaptea în club”, spune Pascu.

Împletiturile
“Sunt mereu în vogă, însă totul depinde de cantitatea și calitatea părului. Se poartă nodurile sau coada de cal în variațiuni, de la o coafură de zi la una de seară”, explică specialistul

Blond și arămiu
“Atunci când vorbim despre nuanțe, sezonul cald este mult mai darnic. Putem merge de la un blond platinat, alb sau gri pentru cele care vor să fie în tendințe, la un arămiu închis pentru femeile care vor să fie în ton cu sezonul estival, dar preferă o nuanță mai domestică”, declară Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentați hairstyliști de la noi, inițiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” și al “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, prin care descoperă și lansează noi talente în industria frumuseții.

În articolul

Ce tunsori se poartă vara aceasta. TOP 5 trenduri pentru păr în sezonul estival

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x