Jessica Alba ne dezvăluie TRUCURILE sale de frumusețe! Vedeta ne sfătuiește ce să NU facem NICIODATĂ, în materie de machiaj!

Publicat pe 24.09.2015 la 12:36 Actualizat pe 24.09.2015 la 12:54

"Ador sprâncenele pline", a mărturisit Jessica Alba pentru coperta revistei Allure, unde ne dezvăluie câteva trucuri utile pentru un ten luminos și un machiaj inspirat

Hepta

"Ador sprâncenele pline", a mărturisit Jessica Alba pentru coperta revistei Allure, unde ne dezvăluie câteva trucuri utile pentru un ten luminos și un machiaj inspirat.

Cine te-a învățat totul despre frumusețe? - Mama mea. Îmi spunea mereu "aranjează-te înainte de a pleca de acasă". De asemenea, am fost crescută de bunica din partea tatălui, care folosea un singur produs - rujul roșu. Îl folosea pe post de blush și ruj de buze și era tot ce îi trebuia.

Cum arătai în liceu? - Mi-am făcut pierce în buric, am vrut să mă rad în cap și să îmi pun cercel în nas, dar mama m-a oprit.

Care sunt cele mai mari probleme ale tenului tău? - Pielea uscată și dezhidratată.

Porți vreun parfum? - Nu întotdeauna, dar atunci când aleg un parfum optez pentru arome de ulei esențial precum gardenia, iasomie, puțină vanilie și bergamot.

Care este cel mai rău truc de frumusețe pe care l-ai primit vreodată? - Faptul că trebuie să îți pudrezi chipul pentru a stabiliza machiajul. Nu este deloc adevărat, dându-ți un aspect mult prea zugrăvit. Punctează doar zonele esențiale.

În articolul

Jessica Alba ne dezvăluie TRUCURILE sale de frumusețe! Vedeta ne sfătuiește ce să NU facem NICIODATĂ, în materie de machiaj!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x