Marilyn Monroe şi secretele frumuseţii sale! 3 sfaturi de beauty de la diva seducătoare

Publicat pe 18.03.2015 la 14:51 Actualizat pe 18.03.2015 la 15:12

După mai bine de 50 de ani de la moartea sa, imaginea lui Marilyn Monroe continuă rămână o muză incontestabilă pentru milioane de femei din întreaga lume, iar trucurile ei de beauty scriu în continuare pagini importante de istorie a înfrumuseţării.

După mai bine de 50 de ani de la moartea sa, imaginea lui Marilyn Monroe continuă rămână o muză incontestabilă pentru milioane de femei din întreaga lume, iar trucurile ei de beauty scriu în continuare pagini importante de istorie a înfrumuseţării. Iată cele mai importante 3 secrete de beauty ale divei:

Vaselină pentru un nas mai mic

Pentru a crea iluzia unui nas mic şi elegant, Marilyn Monroe aplica un strop de vaselină pe vârful nasului şi îl acoperea cu pudră într-o nuanţă apropiată pielii. Aplica, mai apoi, iluminator la bazele lui. Diva credea că vaselina şi iluminatorul determină nasul să se piardă în peisaj.

5 nuanţe de ruj pentru buze pline

Mai întâi actriţa îşi contura buzele cu un creion roşu, ieşind un pic din conturul natural. Mai apoi îşi aplica rujul cu o pensulă. Marilyn Monroe alegea nuanţe mai închise de roşu în colţurile buzelor şi mai deschise în vârf. Mai apoi, aplica un iluminator cremos peste conturul buzelor trasat cu creionul, pentru a stinge din efectul teatral al acestuia şi a crea volum.

Fard alb pentru ochi mai mari

Marilyn folosea mereu aceeaşi bază pentru machiajul ochilor: un creion alb de la baza genelor până la linia sprâncenelor. După care, aplica pe partea de sus a pleoapei un fard albastru sau bej, pentru un efect dramatic.

În articolul

Marilyn Monroe şi secretele frumuseţii sale! 3 sfaturi de beauty de la diva seducătoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Când s-a produs cea mai puternică furtună solară înregistrată vreodată de oameni. Este cunoscută şi sub numele de "Evenimentul Carrington"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat
x