S-au mutilat până au devenit de nerecunoscut! Cele mai ȘOCANTE transformări din 2014

Publicat pe 09.12.2014 la 21:31 Actualizat pe 09.12.2014 la 22:30

Anul 2014 a fost anul operațiilor estetice. Femeile, dar și bărbații, au făcut tot ce le-a stat în putință (și în buzunare) pentru a-și împlini fanteziile. La final, nu îi mai recunoșteai!

Anul 2014 a fost anul operațiilor estetice. Femeile, dar și bărbații, au făcut tot ce le-a stat în putință (și în buzunare) pentru a-și împlini fanteziile. La final, nu îi mai recunoșteai!

Femeia cu trei sâni ia de departe primul premiu la transformă bizare. Din fericire, noul său look nu a fost obținut cu un implant chirurgical ci o proteză - niciun doctor nu ar accepta să mai insereze un sân între cei doi dați de Mama Natură.

Tatiana Williams este femeia care și-a riscat viața pentru a avea un fund ca a lui Kim K. Femeia a apelat la proceduri ieftine, pentru a obține un efect similar. Kardashian a fost și muza lui Claire Leeson care a cerut 30.000 de dolari pe datorie pentru a arăta ca vedeta!

Victoria Wild și-a pus una dintre cele mai mari perechi de sâni pe care ai văzut-o vreodată pentru a semăna cu o păpușă gonflabilă.

Ken în carne și oase a șocat lumea cu imaginile înainte-după! Bărbatul a cheltuit 150.000 de dolari pentru peste 140 de operații! Nu poate lipsi din joc Barbie umană, rusoaica Valeria Lukyanova, care are corpul identic cu cel al unei păpuși. Talia și-o menține cu o dietă bazată doar pe aer și soare.

În cele din urmă, Penny Brown și-a mărit sânii incredibil de mult pentru a semăna cu Jessica Rabbit, iar o coreeană s-a supus atâtor operații plastice, încât nu a mai fost recunoscută la aeroport.

În articolul

S-au mutilat până au devenit de nerecunoscut! Cele mai ȘOCANTE transformări din 2014

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x