Cel mai bine păstrat secret din Republica Dominicană

Publicat pe 30.06.2014 la 09:32 Actualizat pe 30.06.2014 la 09:51

Kilometri de plaje de nisip alb si fin, ape turcoaz pline de viata si natura exuberantă. Samana este o peninsulă situată în nordul Republicii Dominicană, care timp de secole a fost vânată de pirați​​, iar astăzi a devenit unul dintre orașele cele mai râvnite din lume pentru o vacanță de vis


Kilometri de plaje de nisip alb si fin, ape turcoaz pline de viata si natura exuberantă. Samana este o peninsulă situată în nordul Republicii Dominicană, care timp de secole a fost vânată de pirați​​, iar astăzi a devenit unul dintre orașele cele mai râvnite din lume pentru o vacanță de vis.

În acest cadru magic, lanțul de Bahia Principe are trei hoteluri din zona. Samana oferă multe locuri de vizitat, plaje frumoase si o vegetatie tropicala magnifică, inclusiv cele mai importante plantații de nucă de cocos din lume.

Prin posibilitățile pe care le oferă, Samana reprezintă un cadru perfect pentru toate tipurile de călători: cupluri, familii cu copii, grupuri de prieteni și, de asemenea, pentru a sărbători o nuntă de neuitat sau o lună de miere romantica.

Samana Bay, una dintre cele mai frumoase din lume, potrivit UNESCO, este scenariul pentru un spectacol natural unic și extraordinar. De exemplu, acesta este locul ales de balenele cu cocoasa pentru a se împerechea. Și puteți vizita, de asemenea, Parcul National Haitises cu mangrove, insule și peșteri cu artă rupestră.

În articolul

Cel mai bine păstrat secret din Republica Dominicană

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 mai 2024. Săgetătorii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă ajunsă viceprimar în Austria dezvăluie secretele unui oraş sănătos în care trăiesc fericiţi peste 100.000 de oameni
a1.ro
Când își plănuiesc Selly și Smaranda să devină părinți. Vlogger-ul a vorbit deschis despre acest subiect!
HelloTaste.ro
5 rețete cu linte. Cea mai bună sursă de proteine vegetale
Catine
Căpșunată sau lichior de căpșuni. Băutură de casă foarte aromată
useit.ro
Scarlett Johansson a fost „șocată” și „furioasă” după ce ChatGPT ar fi folosit o voce similară cu a ei
as.ro
Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără. Data la care va avea loc nunta: „Îi place ei această zi!”
MediCOOL
Riscurile consumului excesiv de ceai verde. De ce se recomandă în cantități moderate
Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
DeParinti
Anca Sultan a vorbit despre refacerea fizică și emoțională după naștere la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi
MediCOOL
Cele mai bune alimente pentru a combate deshidratarea. Cât de eficient este conținutul lor nutritiv
HelloTaste
5 condimente pentru mâncare indiană pe care trebuie să le ai în bucătărie
x