Vrei să vezi cele mai sexy plaje din lume? Rio e pe locul I (GALERIE FOTO)

Publicat pe 19.06.2014 la 09:46 Actualizat pe 19.06.2014 la 10:15

Minunatele plaje aurii din Brazilia sunt un bonus pentru cele 1,9 milioane de fani de fotbal care viziteaza America de Sud pentru Campionatul Mondial de Fotbal. In pauzele dintre meciuri se impune o vizita la celebra plaja din Rio, Ipanema. Dar Brazilia nu este singura tara cu plaje de vis. Agentia britanica de turism Travelzoo a alcatuit o lista cu cele mai atragatoare plaje.

Minunatele plaje aurii din Brazilia sunt un bonus pentru cele 1,9 milioane de fani de fotbal care viziteaza America de Sud pentru Campionatul Mondial de Fotbal. In pauzele dintre meciuri se impune o vizita la celebra plaja din Rio, Ipanema. Dar Brazilia nu este singura tara cu plaje de vis. Agentia britanica de turism Travelzoo a alcatuit o lista cu cele mai atragatoare dintre ele.

1. Ipanema Beach, Brazil
Cea mai frumoasa plaja din Rio va fi ocupata cu jumatate de milion de fanatici ai fotbalului in urmatoarele saptamani, dar mai interesant este ca toti marii fotbalisti ai lumii vor putea fi vazuti aici relaxandu-se, in frunte cu David Beckham care s-a cazat deja la hotelul Fasano, situat fix pe aceasta plaja.

2. Tulum Beach, Mexico
Aceasta statiune stilata de pe Riviera Maya este raiul modelelor internationale, cum ar fi Cara Delevigne sau actrite precum Michelle Rodriguez, care cu siguranta ridica temperatura pe plaja cu cateva grade cel putin.


3. Crane Beach, Barbados

Printesa pop Rihanna viziteaza frecvent aceasta plaja spectaculoasa sa-si expuna cele mai recente tatuaje... la urma urmei, este in insula sa natala.

4. Natai Beach, Thailand
In cea mai recenta vizita a sa la resortul Iniala din Phuket, Kim Kardashian a luat parte la o sedinta foto care a redefinit termenul de costum de baie si și a stârnit un val de căutări pentru Thailanda vacanțe pe plajă.

5. Saint Tropez, France

Club 55 de pe Coasta de Azur are pretentia de a gazdui cei mai faimosi artisti, inca de la Festivalul de Film de la Cannes din 1953, când frumusețea franceză Brigitte Bardot a facut furori cu cea mai celebra pereche de bikini din lume.
6. Paradise Island, Bahamas
Aceasta este plaja pe care Daniel Craig a dus sex-appeal-ul lui James Bond la un alt nivel. Scena de neuitat din Casino Royale, in care el iese din mare in slipul mulat, a fost filmata pe plaja privata Nassau, care apartine de One&Only Ocean Club.

7. Venice Beach, USA
Cea care a adus aceasta plaja in topul celor mai sexy plaje este Pamela Anderson, al carei costum rosu de salvamar din serialul "Baywatch" a aprins imaginatia multora, inca de la debutul din 1992.

8. Diani Beach, Kenya
Cuplul Brangelina s-o fi indragostit pe platourile de filmare de la "Mr and Mrs Smith", insa validarea in ochii opiniei publice a venit pe aceasta plaja, in Aprilie 2005, unde si-au petrecut prima vacanta romantica, si unde au fost declarati drept cel mai sexy cuplu al Hollywod-ului.

9. Bondi Beach, Australia
Un kilometru perfect de nisip alb, ocupat de corpuri superbe si perfect bronzate. Pentru ca totul sa fie perfect, Leo DiCaprio si Hugh Jackman pot fi vazuti oricand aici.

10. Mustique, St Vincent and the Grenadines
Ce poate fi mai sexy decat un refugiu exclusivist pentru starurile rock sau capetele regale, cu doar doua hoteluri si 100 vile private? Acest loc este refugiul favorit al Ducelui si Ducesei de Cambridge, care si-au petrecut nu mai putin de sapte vacante pe aceasta insula.

În articolul

Vrei să vezi cele mai sexy plaje din lume? Rio e pe locul I (GALERIE FOTO)

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
18 județe intră sub cod galben de ploi și vijelii. Zonele vizate de instabilitate atmosferică
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x