Chiftelute moldovenesti in sos

Publicat pe 17.08.2010 la 12:57 Actualizat pe 17.08.2010 la 13:00

Chiftelute moldovenesti in sos

Preparare: carnea se amesteca cu ceapa si apoi se fac cu mana chiftelele, in forme mai mari. Ceapa se caleste, se pune apoi pasta de ardei, si apoi se adauga piperul si sarea, la final insa.
Sosul se face din rosii, ceapa, suc de rosii, marar, patrunjel, cimbru si foi de dafin. Chiftelutele se pun apoi in sos, iar la final de tot se adauga usturoiul.

Pofta buna!

În articolul

Chiftelute moldovenesti in sos

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Duminica Tomii încheie Săptămâna Luminată. Tradiţii şi superstiții în prima duminică după Paşte
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: „Nu aș mai face la fel niciodată!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale sucului de cireșe. Ce efecte produce în organism
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise
MediCOOL
Alimente bogate în bor. Ce rol are acest mineral în organism
HelloTaste
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă
x