Ciorbă de sfeclă cu zeamă de varză

Publicat pe 21.02.2014 la 15:42 Actualizat pe 21.02.2014 la 15:52

Curăță de coajă sfecla, morcovul și păstârnacul. Taie-le cubulețe, apoi călește în ulei împreună cu ceapa tocată. Stinge cu 2 linguri cu apă. După 10 minute, toarnă 1,5 L apă și mai lasă să fiarbă 15 minute. Adaugă roșiile tocate și orezul. Lasă pe foc încă 15 minute, după care trece toate legumele printr-o sită.

Crema astfel obținută subțiaz-o cu zeama în care au fiert și cu zeamă de varză fiartă separat. La final, presară verdeață.

În articolul

Ciorbă de sfeclă cu zeamă de varză

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x