Mic dejunul elvetian

Publicat pe 08.08.2010 la 21:04 Actualizat pe 10.08.2010 la 14:17

Mic dejunul elvetian este o masa nutritionala si gustoasa, care se prepara relativ rapid si care asigura energie pentru cateva ore bune.

Preparare:

- amestecati bine toate aceste ingrediente;

- intr-un vas separat puneti la fiert doua cani de apa; cand apa fierbe adaugati mixul de ingrediente. Dati focul mic si amestecati continuu, timp de 6-7 minut;

- inchideti focul, acoperiti cu un capac si asteptati doua minute;

- serviti apoi alaturi de lapte.

Valoare nutritionala (o portie):

Calorii: 325. Fibre (30% din necesarul zilnic), vitamina E si seleniu (25%), vitamina B1 (20%).

Pofta buna!

foto: gothamgal.com

În articolul

Mic dejunul elvetian

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat
x