Piept de rata cu coacaze

Publicat pe 20.08.2010 la 16:57 Actualizat pe 20.08.2010 la 20:27

Piept de rata cu coacaze

Se pune putin ulei de masline la incins, se cresteaza usor pieptul de rata, apoi se pune la prajit, adaugand putin cimbru proaspat. Separat se fierb cartofii, la fel ca si sparanghelul. Se curata ciupercile si se taie in felii, apoi se face un ratatouille din ele, alaturi de ardei, dovlecel, sare, piper. Se adauga sparanghelul maruntit si patrunjelul tocat.

Sosul se face din zahar topit care se stinge cu vin apoi se adauga coacazele.

Ciupercile sotate si sparanghelul se pun peste piureul de cartofi, se adauga sosul de coacaze, iar alaturi de feliaza pieptul de rata. Pofta buna!


În articolul

Piept de rata cu coacaze

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce facem cu mâncarea după sărbători? Soluția recomandată de specialiști pentru a evita risipa alimentară
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x