Reteta: cum sa faci bagheta cu usturoi perfecta

Publicat pe 01.08.2011 la 17:02

Exista multe retete de realizare a unei baghete unsa cu usturoi si facuta pe grill, insa Martha Stewart iti prezinta acum propria ei varianta, una nu simpla, ci foarte simpla.

Preparare (20 minute):


Incalzeste cuptorul la 220 de grade. Intre timp toaca marunt cateii de usturoi apoi piseaza-i bine, alaturi de un praf de sare, pana obtii o pasta cremoasa.


Amesteca apoi pasta de usturoi cu cele patru linguri de unt topit, sare si piper intr-un bol mic. Unge apoi bagheta (taiata pe din patru, apoi fiecare bucata pe de-a lungul). Baga feliile de bagheta la cuptor, pana devin aurii, aproximativ 10-12 minute.


La final taie-le in felii subtiri.


Pofta buna!


Foto: marthastewart.com

În articolul

Reteta: cum sa faci bagheta cu usturoi perfecta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x