CulTour 2021: Andreea Ibacka și Mihai Călin, secrete din culisele serialului Adela

Publicat pe 19.05.2021 la 18:12 Actualizat pe 20.05.2021 la 12:26

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au lansat un nou episod din culisele serialului Adela. Aflăm de la actori lucruri neștiute despre serial și informații foarte interesante despre ei.

Mihai Călin și Andreea Ibacka

Cei doi actori, care joacă rolurile Simona și Paul Andronic au răspuns întrebărilor lui Criss și Vlad despre emoții, frici și provocări întâmpinate la filmări.

Mihai Călin: ”În meseria asta, de foarte multe ori, pur și simplu nu îți poți lua concediu o săptămână și să îți plângi pe cine ai de plâns.”

Rolul Paul Andronic din Adela îl pune pe Mihai Călin în situația de a filma scene foarte grele. Actorul mărturisește că sunt secvențe în care personajul său află lucruri care sunt greu de suportat. Descoperă în episodul 18 care sunt provocările pe care le întâmpină actorul la filmări!

”Noi trebuie să ne asumăm niște probleme care nu sunt ale noastre, sunt scrise de altcineva... Pentru mine astea sunt provocările, să pot să îmi bag în mintea mea problemele acestei familii, într-un timp destul de scurt”, a mai spus Mihai Călin.

Andreea Ibacka, despre emoțiile de la filmări

Andreea Ibacka: ”Citeam și deja îmi imaginam cât de intensă trebuie să fie scena, pentru a transmite emoția aia și durerea adevărată. Mi-era și frică, dar cumva mă și bucuram, pentru că genul ăsta de secvență până la urmă te ajută și să te dezvolți ca actor și să te descopere cei de acasă.”

Andreea mărturisește în acest episod că are emoții în continuare la filmări, chiar dacă are o experiență de 14 ani în actorie, pentru că este foarte des pusă în fața unor situații noi și dificile prin prisma rolurilor pe care le interpretează. Vezi episodul și află care sunt provocările de care are parte actrița la filmări!

În articolul

CulTour 2021: Andreea Ibacka și Mihai Călin, secrete din culisele serialului Adela

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x