FOTO! Cum fac unii bani: ascut creioane, prind pisici sau sar pe saltele

Publicat pe 07.02.2013 la 09:44 Actualizat pe 07.02.2013 la 11:36

Antrenor la fratie

In ziua de azi, poti sa faci bani din orice. O dovedesc cei de mai jos, care au reusit sa fie platiti pentru cele mai ciudate servicii din lume.

1. Este platit sa sara pe saltele

Reuben Reynoso nu face altceva toata ziua decat sa sara pe saltele. Nu e ca si cum ai sari pe o trambulina, nu e deloc amuzant: "Nu se potriveste tuturor [meseria asta]. Poti sa o faci bine sau poti sa dai gres", spune Reynoso.

Barbatul spune ca nu incearca sa dovedeasca nimic - nici ca are muschii picioarelor bine antrenati, nici ca poate sari mult in inaltime: "Nu e un joc, nu pentru mine".

2. Hacker profesionist cu simtul eticii

Adori sa intri in sistemele celor mai importante companii din lume? De acum inainte nu mai trebuie sa o faci pe gratis si mai rau, in afara legii. Exista meseria de hacker cu simtul eticii. Companiile ii angajeaza ca sa descopere problemele pe care le au sistemele lor si sunt si foarte bine platiti - 172.000 dolarii pe an (potrivit PayScale.com)

3. Ascutitor de creioane - profesionist

Desi ai putea sa iti ascuti singur creioanele, nu mai bine platesti cuiva 11 euro pentru a fi servit ca la carte? David Rees si-a facut o meserie din ascutit creioane personal, folosind cele mai elegante instrumente. Poti sa dai cu ele de perete si tot nu se vor strica.

4. Primeste bani ca sa imbratiseze clientii

Jackie Samuel cere 45 euro ca sa ofere o imbratisare si atat. Fara beneficii sau finalizare. Femeia de 29 de ani isi intretine astfel copilul si isi plateste studiile. Credeti sau nu, sunt multi oameni care tanjesc dupa orice fel de atingere. Samuel ajunge sa imbratiseze 30 de barbati/saptamana. Singura ei conditie? Sa nu ii atinga sanii sau partile intime.

5. Sculptor in branza

Sarah Kaufmann este una dintre cei trei sculptori in branza din SUA. De ce branza si nu alt material? "Branza m-a ales pe mine, nu invers", spune sculptorita. In plus, poti avea si o gustare in timp ce muncesti.

6. Fermier de urina

Vanatorii folosesc adesea urina de cerb pentru a-si atrage prada. De unde o obtin? O cumpara de la fermierii de urina care o colecteaza. Judi Collora este angajatul model - asteapta perioada de imperechere a renilor si cand animalele sunt in calduri, colecteaza lichidul pretios.

7. Tester de otrava pentru Presedinte

Romanii aveau servitori care le testau mancarea inainte de a o inghiti, pentru a se asigura ca nu e otravita. Traditie infricosatoare care totusi continua pana in ziua de azi. Putin si George Bush aveau oameni special angajati pentru a face asta.

8. Se scufunda doar pentru a culege mingile de golf

Toate mingile de golf care ajung in apa trebuie recuperate la un moment dat, corect? Aici intra in joc scafandrii. Sunt "specializati" pe aceasta ramura a profesiei, culeg pana la 4000 de mingi pe saptamana si castiga in jur de 100.000 dolari pe an.

9. Prinde pisici contra cost

Pisicile iti fac viata amara? Poti sa o angajezi pe Jordana Serebrenik sa le puna la punct si sa le duca la locul lor, in siguranta, in casa. Da, Jordana este singura persoana care castiga bani din prinderea pisicilor de casa.

10. Antrenor la fratie

La colegiu, toti fac parte dintr-o fratie. Nu reusesti sa intri intr-una, vei ramane un proscris toata viata. De aceea, s-a inventat meseria de antrenor la fratie. Doamnele de la Rushbiddies stiu exact ce sa faci si cum sa arati ca sa fii acceptat din prima intr-o fratie.

În articolul

FOTO! Cum fac unii bani: ascut creioane, prind pisici sau sar pe saltele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Simona Halep a luat o nouă hotărâre radicală şi vinde tot ce are în România! Tocmai a încasat milioane de euro
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x