FOTO! Le-a trecut glonțul pe lângă ureche! 9 oameni care au SIMȚIT MOARTEA în aer

Publicat pe 23.07.2014 la 13:19 Actualizat pe 23.07.2014 la 13:22

Nu trebuiau să supraviețuiască și totuși s-au ridicat de jos cât ai clipi. Următoarele persoane au căzut și de la 6.000 de metri înălțime și au apucat să spună povestea:

Nu trebuiau să supraviețuiască și totuși s-au ridicat de jos cât ai clipi. Următoarele persoane au căzut și de la 6.000 de metri înălțime și au apucat să spună povestea:

1. În 2007, un american a căzut prin geamul unei clădiri de la 49 metri înălțime. Impactul cu solul a dus doar la o fractură a piciorului, doi plămâni distruși și câteva vânătăi.

2. Steve Fossett nu doar a căzut din balon de la o înălțime de 6700 de metri, dar a și aterizat în ape pline de rechini. Supraviețuirea lui este aproape un miracol.

3. Din neatenție, Roger Woodward a căzut în copilărie în cascada Niagara. Nu purta decât o vestă de salvare și totuși a supraviețuit căderii în apă.

4. Danny Yamashiro a plecat cu prietena în pragul Crăciunului să escaladeze un munte din Hawaii. În timpul urcării, a trebuit să-și ajute prietena și atunci a căzut direct în cap de la 90 metri înălțime. Totul s-a încheiat cu bine- a supraviețuit.

5. Un muzician croat, Frane Selak, a demonstrat că și oamenii au 9 vieți ca și pisicile. Bărbatul a scăpat din ghearele morții de 7 ori, câștigând apoi la loterie.

6. În timp ce făcea sky-diving, James Boole a căzut FĂRĂ PARAȘUTĂ de la 1800 de metri. Viteza pe care o avea la coborâre era de 60 km/h! Bărbatul și-a rupt spatele și câteva coaste, dar a supraviețuit.

7. Kevin Hines a sărit de pe Golden Gate Bridge cu gândul să-și pună capăt zilelor. Numai că înainte să se izbească de apă, și-a schimbat poziția intrând cu picioarele înainte. Așa și-a salvat viața.

8. Un bărbat care spăla geamurile a căzut de la etajul 22 al unei clădiri. A aterizat pe o mașină... dar s-a ridicat și le-a spus pasagerilor că este ok.

9. În ajunul Crăciunului, avionul lui Juliane Koepcke s-a prăbușit într-o pădure amazoniană.

Ea a căzut de la o înălțime de 3000 metri înălțime înainte să aterizeze. A fost singura supraviețuitoare.

În articolul

FOTO! Le-a trecut glonțul pe lângă ureche! 9 oameni care au SIMȚIT MOARTEA în aer

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x