HILAR! Șapte semne CRITICE că relația voastră de la distanță nu va reuși!

Publicat pe 29.03.2016 la 14:27 Actualizat pe 29.03.2016 la 14:39

Să fim serioși! Nu toți suntem din filmul fetei din Singapore, care a călătorit până la Vulturești să-și facă un viitor alături de iubitul ei oltean!

Să fim serioși! Nu toți suntem din filmul fetei din Singapore, care a călătorit până la Vulturești să-și facă un viitor alături de iubitul ei oltean!

Chiar dacă unele iubiri de la distanță au un final fericit, adevărul este că majoritatea acestor relații se pierd! Așadar, iată zece semne că iubitul vrea să-ți spună “adio”…așa...”frumos, elegant”- vorba unui clasic în viață!

1. Planuri de viitor! Dacă înainte obișnuiați să stați ore în șir și să plănuiți fiecare zi din viață, brusc ceva se schimbă! Devine evaziv și schimbă subiectul când vine vorba de viitor!

2. Întâlniri regulate! Înainte obișnuiați să vă vedeți mai des, în ciuda distanței sau a programului! Acum, când îi spui că ești singură, te sfătuiește să-ți inviți câteva prietene, să-ți țină de urât!

3. Folosiți tehnologia pentru a comunica! Înainte erați logați la toate căile de comunicare posibile, acum, abia dacă-l mai găsești pe Facebook!

4. Ia-ți o zi liberă când ești supărată! Mereu te sfătuiește să o lași mai moale cu treburile și să te relaxezi! Mai nou, îți spune că munca asiduă te face să uiți de eventualele probleme cotidiene!

5. Trimite-i o scrisoare din când în când! Păi, cine erau romanticii incurabili care, mai că ar fi trimis porumbei călători ca să-și trimită mesajele de dragoste, gravate pe hârtii parfumate?! Și-acum, îți sugerează că poștașul s-a îmbolnăvit, întrucât, de ceva vreme, nu și-a mai primit corespondența!

6. Stop geloziei! Ea este bună cu măsură, dar când îi spui că ai fost regina petrecerii, iar el nu are nicio reacție….atunci, e clar, nu îi mai trezești nici măcar interesul, darămite gelozia!

7. Fii mereu pozitivă! Da, optimismul e bun, face bine la ten, la încrederea de sine, dar…sincer, în acest caz, linia dintre optimism și prostie poate fi absurd de fină!

În articolul

HILAR! Șapte semne CRITICE că relația voastră de la distanță nu va reuși!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea se schimbă radical în Capitală. Sunt anunţate ploi cu descărcări electrice. Până când ţine atmosfera instabilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide
Catine
Semnificația numelui Elena. Mesajul special pe care îl ascunde
useit.ro
Internetul se schimbă pentru totdeauna. Ce se va întâmpla cu Google
as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
MediCOOL
Plante medicinale pentru sănătatea creierului. De ce pot îmbunătăți funcțiile cognitive
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
DeParinti
Terci cu banane și căpșuni. Un mic dejun potrivit pentru orice copil
MediCOOL
Simptomele de menopauză: când începe tranziția și cum se manifestă
HelloTaste
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere
x