Kings On Ice revine la București! Best of Plushenko, în aprilie

Publicat pe 18.12.2013 la 13:00 Actualizat pe 18.12.2013 la 13:07

Perfectiunea, intensitatea si stralucirea patinajului artistic mondial vor cuprinde capitala in cadrul celui mai renumit si indragit eveniment de gen din Romania: Kings On Ice Olympic Gala 2014! Spectacolul impresionant pe gheata ii va avea in prim-plan pe cei mai cunoscuti reprezentanti ai patinajului artistic si se va desfasura pe data de 5 aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Alaturi de campionii olimpici, mondiali si europeni en-titre, direct de pe podiumul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Sochi, in capitala se va afla nimeni altul decat „regele ghetii”, Evgeni Plushenko, care va prezenta, in premiera pentru publicul din Romania, o compilatie a celor mai bune momente de patinaj din cariera.

Considerat a fi unul dintre cele mai spectaculoase evenimente de acest gen din lume si unul dintre show-urile preferate ale publicului roman, gala Kings On Ice va oferi spectatorilor un regal de patinaj artistic incununat de numere spectaculoase pe gheata, interpretari emotionante si elemente acrobatice periculoase, dar si oportunitatea de a vedea live, numere de patinaj castigatoare din cadrul unora dintre cele mai importante competitii sportive ale lumii precum Jocurile Olimpice de Iarna 2014.

Kings On Ice Olympic Gala il va readuce in fata publicului din Romania pe multiplul campion mondial Evgeni Plushenko care, dupa luni intense de antrenament, revine cu un program special, o compilatie best-of a celor mai bune si indragite momente din programele care l-au consacrat. „Voi prezenta un program special si unic creionat in jurul unei idei nemaiintalnite in patinajul artistic. Spectacolul va fi o antologie a celor mai bune momente din cariera unde fiecare spectator va regasi un Plushenko preferat, fie cel din Scheherazade, Nijinsky, The Godfather, Tosca Fantasy sau Tango Roxanne.”, a declarat patinatorul rus.

Alaturi de cei mai buni patinatori ai momentului, de la gala Kings On Ice nu va lipsi laureatul premiului Emmy, Edvin Marton. Sub corzile celebrului sau Stradivarius, „Printul Viorii” va oferi publicului un show de neuitat, o retrospectiva emotionanta a pieselor ce au cucerit milioane de ascultatori din toate colturile lumii.

Kings On Ice Olympic Gala va avea loc pe data de 5 aprilie 2014, la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar biletele au fost puse spre vanzare din 29 noiembrie, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei.

În articolul

Kings On Ice revine la București! Best of Plushenko, în aprilie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x