• Iată cum se traduce numele protagonistei din ”Sezonul Cireșelor”, Özge Gürel

  acum 191 zile

  ”Sezonul Cireșelor” (titlul original: ”Kiraz Mevsimi”) se difuzează la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 10.30. Unul dintre cele mai frumoase seriale turcești, ”sezonul cireșelor” spune povestea lui Oyku (Özge Gurel), o tânără ambiţioasă care visează să devină un fashion designer de renume.

  Au apărut cărțile de joc inspirate din serialul ”Totul despre sex”

  acum 191 zile

  Acesta nu este singurul ”efect” al serialului. După începerea lui, turismul din New York a înregistrat o creștere a numărului turiștilor, iar casa care apare în serial ca fiind a personajului principal, s-a vândut la un preț astronomic, având în vedere că a fost o ”locuință-vedetă”.

  Cel mai vizionat episod al serialului ”Dr. House” în America: 29 de milioane de telespectatori

  acum 191 zile

  În România, serialul ”Doctor House” poate fi urmărit la postul Happy Channel, sâmbătă și duminică, de la ora 12.30.

  Iată cum își petrece timpul liber Isabella Damla Güvenilir din serialul ”ELIF”

  acum 191 zile

  Pentru cadrele cu Isabella nu au nevoie de multe repetiții, spun producătorii serialului turcesc ”Elif”. Din acest motiv, mulți au declarat presei că Isabella este un copil minune, o actriță înnăscută.

  Asta este piesa cu peste 6 milioane de vizualizări cântată de protagonistul din serialul turcesc ”Love Story”

  acum 195 zile

  “Love Story”, serial turcesc difuzat de postul Happy Channel vineri și sâmbătă, de la ora 22:00, descrie povestea cutremurătoare de iubire dintre Korkut Ali (Seçkin Özdemir) și Ceylan German (Damla Sönmez).

  Coloana sonoră a serialului ”Sezonul Cireșelor” este interpretată chiar de actrița principală, Özge Gürel

  acum 195 zile

  Actrița principală din serialul turcesc ”Sezonul Cireșelor”, Özge Gürel, face parte din tânăra generație de actori din Turcia și, totodată, este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste. Ea nu este doar actriță, ci și model și cântăreață.

  Ce suflet nobil! Actrița din ”O Cenușăreasă la Rio” și-a donat părul pentru bolnavii de cancer

  acum 195 zile

  ”O Cenușăreasă la Rio” se difuzează vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 22.00, în exclusivitate la postul Happy Channel.

  Sperietura trasă de Isabella la filmările pentru serialul turcesc ”ELIF”: ”Am crezut că mă voi arde”

  acum 195 zile

  La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până vineri, de la 18.00.

  Ascultă-l cum cântă! Hugh Laurie, din ”Doctor House”, le are și cu muzica, nu doar cu actoria

  acum 196 zile

  Hugh Laurie trece de la actorie la muzică cu o ușurință remarcabilă. Protagonistul serialului ”Doctor House”, difuzat de Happy Channel sâmbătă și duminică, de la ora 12.30, este polivalent: actor, scriitor și cântăreț.

  ”Roots – Next Generation”, reeditat 28 de ani mai târziu

  acum 196 zile

  Atunci când a fost lansat la televiziune, adică în anul 1979, miniseria ”Roots - Next Generation” a stabilie un record de audiență greu de egalat.

  Iată care este materia preferată de la școală a Isabellei, protagonista din serialul turcesc ”Elif”

  acum 196 zile

  ”Elif”, unul ditre cele mai tari seriale turcești, a cucerit nu doar Turcia și România, ci și în alte 20 de țări. La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până vineri, de la 18.00.

  Felipe Simas (”O Cenușăreasă la Rio) mergea zilnic 50 de kilometri pentru marea lui pasiune, fotbalul

  acum 196 zile

  Felipe Simas, cel care interpretează rolul lui Jonatas în serialul brazilian ”O Cenușăreasă la Rio” (”Totalmente Demais”), a visat de mic să devină un fotbalist celebru.

  Acesta este marele vis al actriței Özge Özberk, din serialul ”A doua șansă”. Și-l va îndeplini anul acesta

  acum 196 zile

  Pe Özge Özberk o poți urmări, în exclusivitate la Happy Channel, în unul dintre cele mai tari seriale turcești: ”A doua sansă”, difuzat de luni până joi, de la ora 20.00.

  De Paște, Happy Channel ți-a pregătit o comedie cu Sarah Jessica Parker și Claudia Cardinale

  acum 196 zile

  Duminică, 8 aprilie, în prima zi de Paște, Happy Channel ți-a pregătit o comedie spumoasă cu Sarah Jessica Parker și Claudia Cardinale.

  A fost declarată cea mai bună actriță a anului, pe când filma la ”Sezonul Cireșelor”

  acum 196 zile

  Una dintre actrițele din serialul turcesc ”Sezonul cireșelor”, difuzat de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 10.30, se poate mândri cu faptul că a fost răsfățata criticilor de film.

  Au respins-o la proba pentru un alt film ca să îi dea rolul principal din ”Sezonul Cireșelor”

  acum 196 zile

  Özge Gurel, actrița care interpretează personajul principal feminin din serialul turcesc ”Sezonul cireșelor”, a declarat presei din Turcia că a ajuns întâmplător să joace în acest serial de succes.

  Özge Özberk, protagonista din ”A doua șansă”, și-a făcut trupă de teatru formată numai din copii

  acum 197 zile

  Pe Özge Özberk o poți urmări, în exclusivitate la Happy Channel, în unul dintre cele mai tari seriale turcești: ”A doua sansă”, difuzat de luni până joi, de la ora 20.00.

  ”Doctor House” este cel mai vizionat serial tv din întreaga lume

  acum 197 zile

  În 2008, ”Doctor House” a fost cel mai vizionat serial tv din Germania. Tot în 2008, s-a situat pe cel de-al doilea loc în topul audiențelor din Italia. Serialul este difuzat în 66 de țări și îl poți urmări și la postul Happy Channel, sâmbătă și duminică, de la ora 12.30.

  Roşcata Nilperi Şahinkaya din ”Sezonul Cireșelor” a copilărit în 7 țări

  acum 197 zile

  ”Sezonul Cireșelor” (titlul original: ”Kiraz Mevsimi”) se difuzează la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 14.30. Unul dintre cele mai frumoase seriale turcești, ”sezonul cireșelor” spune povestea lui Oyku (Özge Gurel), o tânără ambiţioasă care visează să devină un fashion designer de renume.

  Filmările pentru ”Doctor House” l-au ținut ani buni departe de familie

  acum 198 zile

  Hugh Laurie, talentatul actor care joacă rolul principal în ”Doctor House”, a făcut eforturi uriașe pentru acest serial. Nu doar el, ci și familia sa. Asta pentru că, timp de opt ani, cât au durat filmările, el a fost nevoit să stea mai mult pe platorurile de fiolmare decât acasă, cu familia.

  Ce spune Sabine Moussier despre Macaria, personajul ei din ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”

  acum 198 zile

  Sabine Moussier, alias Macaria din telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”, spune că acest rol este diferit de cele de până acum. Actrița a mărturisit că a acceptat pe loc propunerea de a o juca pe Macaria, și asta pentru că ea a avut mare încredere în producătorul serialului, Angelli Nesma.

  ”Sezonul Cireșelor” revine la Happy Channel

  acum 198 zile

  Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, doi dintre cei mai fumoși și talentați actori din noua generație de artiști din Turcia, vin la Happy Channel într-unul dintre cele mai urmărite seriale turcești, care a cucerit milioane de telespectatori: “Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season”), o poveste despre dragoste, prietenie, întâlniri și întâmplări ce stau sub mâna destinului.

  Aysun Güven spune ce asemănări există între ea și personajul pe care îl joacă în ”Elif”

  acum 199 zile

  Aysun Güven este actrița care îi dă viață personajului Aliye, bunica micuței Elif, din serialul cu același nume, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.

  Iată ce frate frumos are Özge Özberk, din serialul ”A doua șansa”. Și el este actor

  acum 199 zile

  “A doua șansă”, serialul care poate fi văzut de luni până joi, între orele 21.00-22.00, la Happy Channel, aduce în centrul atenției personajele Deniz Öztuna și Mirat.

  A lăsat fotbalul pentru actorie. El este Jonatas, din serialul ”O Cenușăreasă la Rio”

  acum 202 zile

  Pe Felipe Simas îl poți vedea în rolul lui Jonatas, în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 22.00.

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »