“Voiam să devin inginer." Cum a ajuns Aras Bulut Iynemli să joace în “Intrusul” (“Insider”)

Publicat pe 14.11.2017 la 15:33 Actualizat pe 15.11.2017 la 13:06

Telespectatorii il pot urmări de luni pana joi, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Aras Bulut Iynemli, actorul care îl interpretează pe Mert în blockbusterul turcesc “Intrusul” (“Insider”), difuzat în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel, a fost la un pas să urmeze o altă carieră. La 27 de ani, a ajuns unul dintre cele mai mari staruri ale Turciei, dar puțini știu că acesta își dorea să devină inginer.

Înainte de a ajunge cunoscut, Aras Bulut Iynemli - protagonistul din “Intrusul” (“Insider”), serial pe care telespectatorii îl pot urmări în exclusivitate la Happy Channel, de luni până joi, de la ora 20.00, s-a înscris la Universitatea Tehnică din Instanbul, hotărât fiind să studieze ingineria. Ulterior, prioritățile lui s-au schimbat, iar el a ajuns în lumina reflectoarelor.

Voiam să devin inginer. Am și intrat la Facultatea de Inginerie Aerospațială, dar voiam mult și să devin actor. Cumva, viața m-a tras în partea asta a actoriei și sunt foarte fericit pentru asta.”, a povestit Aras Bulut Iynemli în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Happy Channel.

În “Intrusul”, serial care s-a bucurat de un succes uriaș, Aras face echipă cu Çağatay Ulusoy. Blockbusterul turcesc spune povestea a doi frați, Mert Karadağ/Umut Yılmaz și Sarp Yılmaz, despărțiți în copilărie, care ajung de o parte și de alta a legii. Pentru acest rol, Aras s-a pregătit temeinic, încercând astfel să intre cât mai bine în pielea personajului.

Casa de producție mi-a trimis scenariul, care conținea multă matematică. Mi-a plăcut mult personajul, iar provocările din viața acestuia m-au făcut să cred că pot scoate ceva frumos din el, așa că l-am aprofundat și, vreo două luni și jumătate, am pregătit rolul din punct de vedere fizic, sociologic și psihic. A venit o propunere din partea casei de producție, iar eu am acceptat-o cu drag.”, povestește actorul, pe care fanii îl pot urmări de luni până joi, între orele 20.00-22.00, la Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

“Voiam să devin inginer." Cum a ajuns Aras Bulut Iynemli să joace în “Intrusul” (“Insider”)

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x