''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

Publicat pe 16.04.2020 la 13:11 Actualizat pe 16.04.2020 la 13:17

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Eroii din Stația 19

techdworlds.blogspot.com

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Prima întrebare îi lansează provocarea de a motiva alegerea subiectului. De ce tocmai pompieri, dintr-un amalgam de tematici? Producătorii au mers pe mâna ei, fără niciun dubiu.

‘’Am avut la dispoziție o listă lungă de variante. M-am dus să vorbesc cu Shonda (Rhimes) și Betsy (Beers) cu lista în mână, dar la primul impact am ales pompierii și nu am mai verificat și restul opțiunilor’’.

Concurența era acerbă în momentul lansării. Un alt serial despre viața pompierilor era în derulare, dar asta nu a reprezentat un motiv de îngrijorare.

‘’Există un milion de producții despre medici; pot exista un milion de producții despre pompieri. Dacă ele sunt convingătoare, de ce să nu avem mai multe? Nu a fost niciodată o preocupare. Știam doar că o lume care se învârte în jurul pompierului va avea succes în corelație cu lumea deja consacrată a ‘’Anatomiei lui Grey’’.

Background-ul favorabil a fost principalul atu.

Dar să fie oare scenariul bazat doar pe ficțiune? Ei bine, nu! Așii meseriei ‘’au dat din casă’’ misiuni uluitoare, care le-au marcat cariera.

‘’Întâmplările au fost inspirate și din experiențe reale?

Ne inspirăm de unde putem! O sursă importantă sunt pompierii noștri care lucrează în calitate de consultanți. Le cerem povești anecdotice, cazuri în care vieți au fost salvate, cazuri care i-au pus cel mai mult în dificultate, atât scenarii fericite, cât și nefericite. De asemenea, ne ghidăm și după propriile noastre vieți, cum ar fi acel moment în care ai sunat la 911, blocat în duș, ei au intrat în casa ta și te-au găsit complet dezbrăcat. Cu toții am trăit pe pielea noastră experiențe ciudate, așa că încercăm să luăm câte ceva din fiecare versiune și să vedem cum putem crea cea mai bună poveste în forma finală’’.

‘’Acțiunea te absoarbe, dar plăcerea de a urmări se datorează și inimii și umorului acestor personaje”, spune Stacy McKee.

Acțiunea are loc în Seattle, Statele Unite ale Americii. Dar care este legătura atât de puternică a acestui oraș cu meseria de pompier?

„Am vrut să fac un show despre o stație de pompieri, deoarece Seattle are unul dintre cele mai mari procente în dreptul numărului de femei prezente în secția lor de pompieri din țară.”

Serialul prezintă iubiri secrete, o mulțime de secvențe despre lupta cu focul, care duce la vătămări serioase ale membrilor echipei și acte incredibile de curaj.

Serialul american ‘’Eroii din Stația 19’’ va fi difuzat în premieră, în curând la Happy Channel.

În articolul

''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x