Happy Channel îți aduce povestea celei mai curajoase prințese: ”Prințesa barbară”

Publicat pe 21.02.2018 la 16:02 Actualizat pe 21.02.2018 la 16:05

”Prințesa barbară” este povestea femeii care a luptat împotriva colonizării americane.

Sâmbătă, 24 ianuarie, de la 18.00, Happy Channel îți aduce povestea celei mai curajoase prințese: ”Princess Ka’iulani – Barbarian Princess” (”Prințesa barbară”). Filmul este inspirat din povestea reală a prințesei din Hawaii, care a făcut tot posibilul să mențină independența insulei impotriva colonizării americane.

Ka’iulani este fiica prințesei Hawaii-ului și a unui om de afaceri din Scoția. Ea este trimisă în Anglia pentru a primi o educație aleasă, dar și ca o ultimă soluție de a o ține departe de problemele sociale din Hawaii. Unchiul lui Ka’iulani, Regele Kalakaua, este forțat de un grup de albi să semneze o nouă constituţie ce va mai reduce din puterea exercitată de monarhie şi va oferi o mai mare putere guvernamentală cetăţenilor de origine europeană. Cum lucrurile au degenerat, tatăl lui Ka’iulani decide să își trimită fiica la adăpost de toate aceste conflicte.

În Anglia, Ka’iulani se lovește de primirea nu tocmai prietenoasă a localnicilor, ea fiind deseori ținta discriminării. Totuşi, fata reușește să își facă prieteni, printre care se numără tânărul Clive Davies. Prietenia trece de barierele amiciției și, într-un final, ajung să se iubească și să se logodească. Dar, povestea lor de iubire ia p nouă întorsătură. Nu cea dorită de cei doi.

Ka’iulani are un șoc când tatăl ei, întors din Hawaii după câţiva ani, o anunță că unchiul ei, Regele Kalakaua a murit. În plus, acasă lucrurile sunt departe de a se liniști, căci rebelii nativi o obligă pe Regina Lili’uokalani vor să dea jos monarhia şi transformând statul Hawaii într-o republică. Ka’iulani se vede nevoită să revină acasă și să lupte pentru independența și liniștea statului Hawaii.

Din distribuție: Q'orianka Kilcher (Prințesa Ka'iulani), Barry Pepper (Lorrin Thurston), Shaun Evans (Clive Davies), Jimmy Yuill (Archie Cleghorn), Will Patton (Sanford Dole), Leo Anderson Akana (Regina Lydia Lili'uokalani).

În articolul

Happy Channel îți aduce povestea celei mai curajoase prințese: ”Prințesa barbară”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ: „Sper ca Maria să mă ierte!”. Marele regret de după destrămarea căsniciei
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x