Serialul ”Totul despre sex” l-a inspirat pe un arab să își facă un blog sexual. Asta i-a adus numai probleme în țara sa

Publicat pe 03.01.2018 la 10:28 Actualizat pe 22.03.2018 la 17:30

Un medic din arabia Saudita a avut probleme in tara sa din cauza blogului pe care si l-a descis, inspirat fiind de personajul principal din serialul ”Totul despre sex”.

Foto: hepta.ro

Serialul ”Totul despre sex” l-a inspirat pe un medic din Arabia Saudită să își facă un blog-sexual. Pentru că în țara sa discuțiile pe teme sexuale sunt tabu, pentru că nu se vorbește despre sex şi nu se face nicio formă de educaţie sexuală, blogul medicului a fost interzis în Arabia Saudită. Scris în limba engleză, și NU în arabă, blogul lui Abdul Al Lily (”Sex and Beyond: Saudi Arabia”) este foarte citit de cei din afara țării. Ba chiar este tradus în ucraineană, germană, portugheză, spaniolă și franceză.

Într-un interviu acordat pentru vice.com, Abdul Al Lily a declarat că a deschis acest blog mai mult pentru a-i ajuta pe străinii care ajung în relaţii de cuplu cu saudiţii care trăiesc în alte ţări nu ştiu nimic despre obiceiurile sexuale ale partenerilor şi care ajung să caute informaţii pe internet.

Am vrut să-i ajut și pe saudiții din străinătate, care, la fel ca orice alți saudiți, nu au parte de educație sexuală, pentru că la noi nu există așa ceva nici la școală, nici la universitate. Ca să fiu sincer, eu am învățat multe din Sex and the City (”Totul despre sex”). Am fost inspirat de serial. Îți scrii frustrările și observațiile și e un mod de a te exprima”, a spus Al Lily în interviul din Vice.

Serialul ”Totul despre sex” (”Sex and the city”) se difuzează la Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00. Acesta spune povestea a patru femei care întâmpină tot felul de dificultăți în a-și găsi perechile. Cele patru prietene, total diferite ca temperament și caracter, luptă din răsputeri să încalce toate tabuurile legate de viața intimă.

Carrie (Sarah Jessica Parker) încearcă să descifreze dedesubturile sexului și ale ritualului întâlnirii într-un scop mai degrabă jurnalistic.

Samantha (Kim Cattrall) care are la activ un palmares impresionant de bărbați. Ea experimentează noi și noi senzații în fiecare zi, firește, cu bărbați diferiți.

Charlotte (Kristin Davis) conduce un magazin de antichități și este mai de modă veche. Ea crede în iubire și este mereu în căuarea ei și a parteneruolui alături de cară să trăiască până la adânci bătrâneți.

Miranda (Cynthia Nixon), o avocată de succes, joacă rolul femeii cinice care deși caută o idilă adevărată, n-ar recunoaște acest lucru nici în ruptul capului.

În articolul

Serialul ”Totul despre sex” l-a inspirat pe un arab să își facă un blog sexual. Asta i-a adus numai probleme în țara sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x