Unui bărbat frumos îi stă bine alături de... animăluţele lui. Fă cunoştinţă cu necuvântătoarele lui Serkan Çayoglu, din ”Sezonul cireșelor”

Publicat pe 28.02.2017 la 12:03 Actualizat pe 28.02.2017 la 12:07

Serkan Çayoglu a frant multe inimi. Insa, momentan, inima lui apartine necuvantatoarelor sale.

Serkan Çayoglu, interpretul rolului principal masculin din serialul ”Sezonul Cireșelor”, este considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați din Turcia.

Pe lâgă că este frumos și talentat, actorul este și un mare iubitor de animale. Are acasă două pisicuțe și un cățel, iar imaginile cu prietenii săi nevorbitori pe care le postează pe rețelele de socializare adună mii de likeuri și sute de comentarii.
Și, dacă tot vorbim despre animăluțele lui Serkan Çayoglu, este firesc să vi le și prezentăm, nu?

Născut și crescut în Germania, Serkan Çayoglu a cunoscut succesul în Turcia. Protagonistul din serialul ”Sezonul Cireșelor”, difuzat, în premieră, la Happy Channel, din 27 februarie, de luni până vineri, de la 20:00, a studiat economia în Germania natală, dar a cunoscut succesul în Turcia, unde a debutat ca model.

Serialul turcesc a deschis anotimpul iubirii, la Happy Channel. “Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season”) spune povestea lui Öykü (Özge Gürel), o tânără determinată care își dorește să devină un designer vestimentar celebru. Öykü ajunge să îl cunoască pe Ayaz (Serkan Çayoğlu), fiul unui fashion designer cu renume, care ar putea să o ajute pe tânăra Öykü să îşi realizeze visurile. După ce se întâlnesc nimic nu va mai fi la fel.

În articolul

Unui bărbat frumos îi stă bine alături de... animăluţele lui. Fă cunoştinţă cu necuvântătoarele lui Serkan Çayoglu, din ”Sezonul cireșelor”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x