Program special de Paște la Happy Channel

Publicat pe 05.04.2018 la 13:52 Actualizat pe 05.04.2018 la 14:43

La Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman se pregătesc pentru Sărbătoarea Paștelui și le aduc telespectatorilor o ediție specială a emisiunii “Povești COOL”.

Sâmbătă (7 aprilie), începând cu ora 15.30, Criss și Vlad vorbesc despre semnificația oului roșu, a Iepurașului de Paște și le sar în ajutor telespectatorilor, oferindu-le o rețetă specială pentru această perioadă.

În prima zi din weekend, în cadrul rubricii “Don Apetit & co”, Vlad Gherman îl are invitat pe chef Dan Bogatu, de la care învață să gătească o specialitate care nu trebuie să lipsească din meniul de sărbătoare. “Vrei să faci ceva pentru masa de Paște? Ceva cu care să impresionezi și să fie rapid?”, întreabă invitatul lui Vlad Gherman. Soluția nu se lasă așteptată, iar varianta propusă de renumitul bucătar se bazează pe cotlete de miel . Telespectatorii pot afla cum pot pregăti o astfel de rețetă la “Povești COOL”, emisiune difuzată sâmbătă, de la ora 15.30, la Happy Channel. Tot în cadrul acestei ediții, va fi difuzat interviul realizat de Irina Margareta Nistor cu regizorul Mihai Ranin, iar telespectatorii sunt invitați, la Opera Națională București, în culisele spectacolului “Don Carlo”.

De la ora 23.55, postul de televiziune Happy Channel difuzează imagini de la Slujba de Înviere de la Mănăstirea Horezu.

Duminică (8 aprilie), de la ora 15.30, emisiunea “Povești COOL” aduce în fața publicului un actor care s-a făcut remarcat în cadrul lungmetrajului “Ilegitim”, regizat de Adrian Sitaru. La “CineCOOL”, Irina Margareta Nistor îl are invitat pe Robi Urs.

De la ora 18.00, telespectatorii pot urmări filmul artistic “Toate drumurile duc la Roma”, din a cărui distribuție fac parte actorii Sarah Jessica Parker, Raoul Bova, Claudia Cardinale, Rosie Day și Paz Vega. Profesoară de liceu și mamă singură, Maggie încearcă să se apropie de fiica ei adolescentă și problematică. Cele două pornesc într-o călătorie în Toscana, în satul în care Maggie obișnuia să meargă în tinerețe.

Mini-seria dramă “Rădacini - Kunta Kinte” se apropie de final, iar duminică seara, de la ora 20.00, Happy Channel invită telespectatorii să vizioneze penultima parte a producției.

În articolul

Program special de Paște la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x