A avut loc cea de-a 49-a ediție a Pantene Golden Butterfly Awards. O noapte inedită pentru actorii din Turcia

Publicat pe 05.12.2023 la 12:27 Actualizat pe 05.12.2023 la 13:47

Pantene Golden Butterfly Awards este unul dintre cele mai importante evenimente pentru actorii din Turcia. Află care au fost câștigătorii de anul acesta și cine a plecat acasă cu trofee.

actrița poartă părul desprins și zâmbește

Sıla Türkoğlu a câștigat unul dintre premiile puse la bătaie în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards 2023

Instagram

A avut loc cea de-a 49-a ediție a Pantene Golden Butterfly Awards în Turcia. Unul dintre cele mai prestigioase evenimente din lumea divertismentului și actoriei. Pe covorul roșu s-au adunat nume cunoscute și îndrăgite de public, însă doar câțiva au reușit să câștige titlurile lansate și trofeele aferente.

A avut loc cea de-a 49-a ediție a Pantene Golden Butterfly Awards

A devenit o adevărată senzație, evenimentul fiind transmis de mai multe televiziuni în același timp. Personalități din industria filmului, televiziunii și industriei muzicale s-au adunat laolaltă pentru a petrece o noapte cu adevărat magică. Totul a început cu prezența faimoasei cântărețe Irem Derici pe scenă, cea care a deschis cea de-a 49-a ediție a Pantene Golden Butterfly. O sărbătoare a frumuseții, cunoscută sub numele de Pantene Altın Kelebek Ödülleri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-au premiat astfel cele mai remarcabile realizări din industria enterteinmentului din Turcia, fiind un eveniment mult așteptat în fiecare an. Nici în 2023 nu a fost o excepție. Astfel, s-au adunat pe covorul roșu personalități notabile din mai multe sectoare ale showbiz-ului. Grație transmisiunilor în direct, telespectatorii au putut să urmărească în propriile case ce s-a întâmplat în cadrul evenimentului.

Citește și: Sıla Türkoğlu pozează ca o adevărată divă la marginea unei piscine. Vedeta a îmbrăcat o rochie roșie, scurtă

Au fost dezvăluiți câștigătorii din cadrul categoriilor următoare: Cel mai bun scenariu, Cel mai bun serial difuzat pe internet, Cel mai bun show, Cel mai bun influencer, Cel mai bun content pe Youtube, Cea mai bună actriță, Cel mai bun actor, Cel mai bun serial, Cel mai bun cuplu dintr-un serial, Starul Pantene și Premiul pentru reușită. În cadrul categoriei “Cea mai bună serie” câștigătorul a fost Golden Boy – Dragoste rebelă.

Printre nominalizați au fost Aile, Cranberry Sherbet, Sapphire, printre altele. Cu toate că la categoria Cel mai bun cuplu pe micile ecrane au câștigat Serenay Sarıkaya și Kıvanç Tatlıtuğ cu serialul Family, au fost nominalizați Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, Demet Özdemir și Engin Akyürek.

Care au fost nominalizații și câștigătorii în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards

La categoria Cel mai bun actor au fost nominalizați actori precum Burak Deniz, Çağatay Ulusoy, Mert Ramazan Demir, însă câștigătorul a fost Salih Bademici. În ceea ce privește Cea mai bună actriță, câștigătoare a fost Pınar Deniz, iar nominalizate au fost Afra Saraçoğlu, Hande Erçel, Serenay Sarıkaya și Sıla Türkoğlu, printre altele.

Citește și: Afra Saraçoğlu și Sıla Türkoğlu: competiție pe micile ecrane și în viața amoroasă. Detalii despre cele două vedete din Turcia

La categoria Cea mai bună serie de comedie a câștigat Guldur Guldur Show, iar printre nominalizați au fost Andropoz, Prince, Leyla and Necnun, Good days, My beautiflul family, Very nice moves 2, Easy, Like, Those who fall by themselves do not cry.

Cât despre Cel mai bun actor de comedie într-o serie, câștigătorul a fost Caglar Corumlu, iar printre nominalizați au fost Burak Dakak, Dogu Demirkol, Enes Kocak, Engin Gunaydin, Feyyaz Yigit, Giray Altinok. La categoria Cea mai bună actriță de comedie, câștigătoare a fost Ecem Erkek, iar printre nominalizate au fost vedete deja cunoscute din seriale celebre.

Kerem Bursin s-a aflat printre câștigători cu serialul What if you love it so much. Printre nominalizați s-a aflat și Kubilay Aka. Cel mai bun scenariu a fost rezervat pentru Șerbet de afine, la fel și Cel mai bun regizor.

În articolul

A avut loc cea de-a 49-a ediție a Pantene Golden Butterfly Awards. O noapte inedită pentru actorii din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x