Afra Saraçoğlu și Sıla Türkoğlu: competiție pe micile ecrane și în viața amoroasă. Detalii despre cele două vedete din Turcia

Publicat pe 22.01.2024 la 16:00 Actualizat pe 22.01.2024 la 11:17

Afra Saraçoğlu și Sıla Türkoğlu sunt două dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Află detalii despre fiecare în parte și vezi când și-au început carierele.

Afra Saracoglu are părul desprins și Sila Turkoglu părul desprins si ondulat

Afra Saraçoğlu și Sıla Türkoğlu: competiție pe micile ecrane și în viața amoroasă

Instagram

Cine este Afra Saraçoğlu, cine este Sıla Türkoğlu? Cele două se află în competiție, fiind unele dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Una este recunoscută pentru rolul din Golden Boy – Dragoste rebelă, iar cealaltă pentru producția Șerbet de afine.

Afra Saraçoğlu și Sıla Türkoğlu: competiție pe micile ecrane și în viața amoroasă

Se pare că cele două vedete au apărut în fața publicului nu doar datorită vieții profesionale, ci și relațiilor amoroase. Există similarități între ele, cum ar fi orașele în care s-au născut. Dacă Afra Saraçoğlu vine din Edremit, Balıkesir, actrița din Șerbet de afine s-a născut în Bornova, Izmir.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele două actrițe cu ochii verzi au cucerit publicul din lumea întreagă, iar detaliile ce au apărut despre ele ulterior i-au uimit pe toți. Pe lângă aceasta, asemănările numelor sunt de asemenea de neratat. Cu toate astea, actrițele au un alt lucru în comun: faimosul Alp Navruz. Dacă Sıla Türkoğlu formează în prezent un cuplu cu acesta, în trecut Afra Saraçoğlu a fost cel care a lucrat pe același platou de filmare în serialul Fazilet Hanım și Kızları. S-a zvonit că ar fi format un cuplu atunci, dar niciunul nu a vorbit despre acest subiect.

Citește și: Noi schimbări în serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu. Actrița Farah Zeynep Abdullah face parte din distribuție

Drumurile celor doi s-au mai intersectat și în diverse campanii ale căror imagine au fost Afra Saraçoğlu și Alp Navruz. A intervenit totuși o schimbare în viața actorului deja foarte cunoscut. Alp Navruz formează în prezent un cuplu cu Sıla Türkoğlu și a devenit rivalul vedetei din Golden Boy – Dragoste rebelă în viața profesională. Momentele fericite din viața acestora sunt totuși împărtășite pe rețelele sociale, fiind o adevărată competiție. În cadrul acestei povești fascinante, se pare că Alp Navruz chiar le-a influențat viețile celor două actrițe.

Cariera faimoasei Afra Saraçoğlu a început în anul 2016 cu filmul “A doua șansă”. Povestea sa este una de-a dreptul interesantă, asta pentru că mama vedetei i-a trimis o fotografie actorului Özcan Deniz și așa a început totul.

Detalii despre viețile celor două vedete

În prima sa experiență, Afra Saraçoğlu a jucat alături de Özcan Deniz și Nurgül Yeşilçay. Ulterior, a împărtășit rolul principal alături de Tolga Sarıtaş. În 2018 a fost aleasă ambasador a două branduri deja foarte cunoscute în lumea întreagă. În 2021 a jucat alături de Çağatay Ulusoy în proiectul "Yeşilçam". În același an, actrița din Golden Boy a împărțit aceeași scenă de teatru alături de Nurgül Yeşilçay în piesa “A night in a bar”.

Citește și: 10 detalii pe care trebuie să le cunoști în serialul Șerbet de afine cu Sila Turkoglu. Vezi ce nu știai despre îndrăgita producție

Sıla Türkoğlu și-a început cariera la vârsta de 19 ani. A primit tot mai multe reacții pozitive din partea fanilor după ce a jucat în serialul Jurământul alături de Ozge Yagiz și Gokberk Demirci. Are o carieră impresionantă cu toate că se află încă într-o perioadă de tranziție. Și-a câștigat un loc important în showbiz, datorită pasiunii și performanțelor de succes pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată pe vedetă în stilul să inconfundabil.

În articolul

Afra Saraçoğlu și Sıla Türkoğlu: competiție pe micile ecrane și în viața amoroasă. Detalii despre cele două vedete din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x