Actorul Ali Gözüşirin calcă pe urmele lui Can Yaman. A devenit extrem de îndrăgit în Italia

Publicat pe 22.04.2024 la 17:22 Actualizat pe 22.04.2024 la 18:27

Actorii turci încep să devină din ce în ce mai îndrăgiți în lumea întreagă. După Can Yaman care a cucerit Italia, a venit rândul actorului Ali Gözüşirin să îi calce pe urme.

actor în mașină

Actorul Ali Gözüşirin calcă pe urmele lui Can Yaman

Instagram

Ali Gözüşiren s-a născut în 1995 și a apărut pe micile ecrane din 2018. Pe actor fanii l-au putut urmări în seriale precum Her Yerde Sen, Uyanış Büyük Selçuklu, Rise of Empires Ottoman. Și-a început această călătorie cu serialul Ufak Tefek Cinayetler, dar a apărut și în filmul Sevmek Yüzden.

Actorul Ali Gözüşiren calcă pe urmele lui Can Yaman

Se pare că recent numele acestuia a fost adăugat pe lista celebrităților din Turcia, faimoase în Italia. De asemenea, Demet Özdemir a reușit acest lucru. Într-un interviu recent, Ali Gözüşiren a oferit explicații legate de ideea de a deveni actor și cum a luat această decizie încă din copilărie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că totul a pornit de la momentul în care a urmărit o piesă de teatru. Următoarele informații au venit legate de alte proiecte profesionale în care a participat. A făcut referire la rolul din comedia romantică Sevmek Yzunden lansată în luna martie. A subliniat că personajul său nu-și poate controla anumite sentimente și în final devine o victimă.

Are peste 400 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat aproape 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din vacanța pe care actorul o petrecere la momentul actual. A ales să viziteze Italia.

A început să joace în piese de teatru încă din liceu. Este absolvent al departamentului de relații internaționale de la Universitatea Istanbul Gelisim. A fost model și a participat în diverse prezentări de modă înainte de a se apuca de actorie. Producția Rise of Empires Ottoman i-a adus recunoaștere internațională, asta pentru că serialul este difuzat pe una dintre platformele de streaming.

A jucat de asemenea ca dansator într-un vidoclip muzical al artistei Irem Derici. Au urmat mai multe planuri profesionale alături de vedetă și ulterior a atras atenția producătorilor.

Ali Gözüşiren și-a condus fanii către un trecut personal pe rețelele sociale

Actorul și-a oferit o fotografie din copilărie în mediul online și fanii au reacționat imediat. De asemenea, a lăsat un mesaj în dreptul descrierii.

“Am cinci ani și o linie subțire de brânză în pâine.”, a scris acesta. A oferit explicații despre procesul pe care l-a urmat atunci când a fost adăugat în distribuția seriei Rise of Empires Ottoman.

Citește și: Șevval Sam vorbește despre fiul Taro Emir Tekin într-un nou interviu. “Încă stă la mine în brațe

“În drame istorice pregătirea fizică este provocatoare. Cu toate astea, pot să spun că eram deja un pic pregătit înainte. Pot spune că transform pregătirea fizică într-un avantaj datorită experienței mele cu călăria și lupta cu săbiile. În acest sezon am profitat de momente pentru a cunoaște personajul la un nivel mai personal.”, a povestit actorul.

Ali Gözüşiren a fost nevoit să filmeze mai multe scene în care vorbea românește. Spune că a fost fără doar și poate o provocare, însă a reușit să-și conducă rolul până la capăt.

“Ar fi fost bine dacă filmam doar în engleză, a trebuit să vorbesc și în română. Dacă nu era vorba și de pregătirea fizică, ar fi fost mult mai dificil. Trebuie să recunosc că am fost destul de anxios.”, a spus acesta, arată ranini.tv.

În articolul

Actorul Ali Gözüşirin calcă pe urmele lui Can Yaman. A devenit extrem de îndrăgit în Italia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x