Șevval Sam vorbește despre fiul Taro Emir Tekin într-un nou interviu. “Încă stă la mine în brațe”

Publicat pe 14.04.2024 la 20:30 Actualizat pe 14.04.2024 la 18:35

Taro Emir Tekin este fiul unei faimoase vedete din Turcia, astfel că a împrumutat toate calitățile de la aceasta. Șevval Sam vorbește în cel mai nou interviu despre băiatul său celebru.

actori stau unul lângă celălalt

Taro Emir Tekin face parte din distribuția seriei Golden Boy - Dragoste rebelă, sezonul 2

Happy Channel

Taro Emir Tekin, actorul care face parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă, sezonul 2, a mărturisit că relația cu părinții săi este una specială. Ba mai mult, mama sa celebră l-a vizitat pe platourile de filmare ale celebrei producții și i-a fost alături încă de la început.

Șevval Sam vorbește despre fiul Taro Emir Tekin într-un nou interviu

Are 26 de ani și este născut pe 15 iunie 1997, însă mama sa celebră spune că fiul său este și astăzi un copil. Într-un interviu recent a vorbit despre viața lui Taro Emir Tekin în copilărie și i-a lăudat stilul pe care îl abordează în prezent. Joacă rolul Kaya în Golden Boy – Dragoste rebelă și a fost apreciat încă de la primele secvențe.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Când l-am vizitat pe fiul meu pe platourile de filmare a fugit către mine și a stat la mine în brațe. I-am spus, fiule, nu sta jos, uită-te. Fiul meu era foarte stilat și la vârsta de 2 ani. Avea un simț al modei, are mult mai mult gust ca mine.”, a mărturisit vedeta, arată aksam.com.tr. Fructul iubirii dintre Șevval Sam și Metin Tekin ( fost jucător al echipei Beșiktaș timp de 15 ani), a demonstrat că este un actor inedit în toate producțiile în care s-a implicat de-a lungul timpului.

Citește și: Cadou emoționant pentru Taro Emir Tekin din Golden Boy – Dragoste rebelă. Mama sa celebră l-a vizitat pe platourile de filmare

Taro Emir Tekin a studiat actorie la Londra, apoi au mai urmat câteva cursuri în acest sens. După o perioadă trăită în Anglia, s-a reîntors în Turcia pentru a pune în aplicare ceea ce a învățat. Golden Boy – Dragoste rebelă continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite producții din Turcia la momentul actual, iar noi actori par să facă parte din distribuție. Este vorba și despre Melih Özkaya, actorul care a jucat în Moștenirea. Acesta s-a fotografiat alături de actrița și colega Afra Saraçoğlu și a publicat imaginea pe contul personal de instagram.

Melih Özkaya și Afra Saraçoğlu s-au fotografiat pe platourile de filmare

Noul actor care face parte din distribuție este recunoscut din serialul Moștenirea, acolo unde a jucat alături de Halil Ibrahim Ceyhan. În prezent împarte platourile de filmare alături de Mert Ramazan Demir și Cetin Tekindor. Melih Özkaya joacă rollul Akin, nepotul lui Okkeș Aga.

Citește și: Taro Emir Tekin, din Golden Boy, imagine seducătoare la bustul gol. Pictorialul care a ajuns viral pe internet. Cum s-a fotografiat

Fotografia cu cei doi actori a devenit deja un trend pe rețelele sociale și a fost imediat apreciată de fanii din toată lumea. Afra Saraçoğlu s-a născut pe 2 decembrie 1997 în Turcia și a devenit cunoscută în mare parte datorită rolului său din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Are peste 8 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. În ceea ce-l privește pe colegul său Taro Emir Tekin, acesta a menționat într-un interviu recent că întotdeauna a ales să fie sincer cu părinții săi, indiferent de circumstanțe. Foarte discret în ceea ce privește viața personală, până în prezent nu s-a afișat cu nicio parteneră în fața fanilor. A fost cuplat cu diverse colege de platou, însă de fiecare dată a negat zvonurile.

În articolul

Șevval Sam vorbește despre fiul Taro Emir Tekin într-un nou interviu. “Încă stă la mine în brațe”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x