Acum 15 ani, RBD lansa ultimul disc “Para olvidarte de mi”. Două dintre piesele de pe album au fost compuse de Dulce María

Publicat pe 13.03.2024 la 11:53 Actualizat pe 13.03.2024 la 12:31

Formația RBD a reprezentat fără doar și poate o generație întreagă. Între anii 2004 și 2006, artiștii au reușit să călătorească în toate colțurile lumii și au cântat mai multe piese îndrăgite și astăzi. Ultimul lor disc a fost Para olvidarte de mi, acolo unde Dulce María a și compus două piese.

actrița poartă o rochie albastră fără mâneci

Ultimul album al formației RBD s-a bazat pe compoziția a două dintre piesele faimoasei Dulce María

Getty Images

RBD reprezintă fără doar și poate o formație care va rămâne în istoria muzicii de-a lungul timpului. Compusă din artiști născuți în Mexic, această trupă a avut un succes răsunător nu doar în țara de origine, ci și în lumea întreagă. O dovedesc atât turneele, cât și concertele pe care multă vreme fanii le-au urmărit grație mediului online.

Acum 15 ani, RBD lansa ultimul disc “Para olvidarte de mi”

Printre cele mai cunoscute melodii ale formației RBD se numără Rebelde, genericul telenovelei cu același nume. Cu toate că producția a reprezentat un remake al celei originale, se pare că succesul a fost fără doar și poate unul neașteptat. Din trupa originală au fost parte Dulce Maria, Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez, Christopher Uckermann și Alfonso Herrera. Cu toate acestea, în 2023 când membrii trupei și-au anunțat întoarcerea pe marile scene, Poncho a refuzat să mai fie alături de foștii săi colegi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ultimul album pe care RBD l-a scos pe piață în formulă completă a fost Para olvidarte de mi, lansat pe 10 martie 2009. Melodii pop, pop-rock și dance au răsunat în repetate rânduri în casele tuturor fanilor. Discul a avut un total de 13 piese, arată last.fm.. Acestea sunt: Camino al sol, Quen te crees, Hace un instante, Yo vivo por ti, Adios, Mirame, Este donde este, Desaparecio, Lagrimas perdidas, Para Olvidarte de mi, Mas tuya que mia, Olvidar, Puedes ver pero no toques.

Citește și: Maite Perroni a împlinit 41 de ani. Artiștii RBD s-au reunit pentru a-i celebra ziua de naștere

A fost cel de-al șaselea și ultimul album al unei formații legendare. Două dintre melodii au fost compuse de Dulce Maria. Este vorba despre Mas tuya que mia și Lagrimas perdidas. După finalizarea turneului Soy Rebelde Tour, ultimul din carieră, artiștii au lansat pe piață melodia Siempre He Estado Aqui, dar și un documentar din cadrul concertelor organizate în Rio, intitulat Live in Rio. O altă melodie lansată pe 18 august 2023 este Cerquita de ti pe care artiștii au cântat-o în cadrul turneului de adio.

Ce albume au mai lansat artiștii RBD în trecut

Primul album al formației RBD, lansat chiar în primul an al difuzării telenovelei Rebelde a fost intitulat cu același nume și lansat pe 1 ianuarie 2004 cu un total de 11 piese. Dintre acestea amintim Un poco de tu amor, Fuego, Salvame sau Otro dia que va. Pe 12 septembrie 2004 a urmat cel de-al doilea disc intitulat Nuestro amor cu un total de 14 piese.

Citește și: Dulce María vorbește despre depresie într-un podcast recent. Cum vede artista RBD una dintre cele mai recente probleme ale omenirii

Printre acestea amintim Este corazon, A tu lado, Que hay detras, Una cancion, Me voy, Asi soy yo, Fuera, Tras de mi, Liso, sensual, Aun hay algo. Celestial a ajuns pe piață pe 21 noiembrie 2006 cu un total de 12 piese. Printre acestea sunt și Tal vez despues, Aburrida y sola, Ser o parecer, Algun dia, Es por amor.

Empezar desde cero este albumul cu numărul 4 al formației RBD cu un total de 13 piese. Dintre acestea amintim Inalcanzable, Y no puedo olvidarde, No digas nada sau El mundo detras. Rebels, albumul lasnsat pe 18 decembrie 2006 este primul și singurul album al formației RBD lansat în limba engleză.

În articolul

Acum 15 ani, RBD lansa ultimul disc “Para olvidarte de mi”. Două dintre piesele de pe album au fost compuse de Dulce María

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x