Estefanía Villarreal a cucerit publicul cu cea mai recentă postare. Vedeta este o rebelă în adevăratul sens al cuvântului

Publicat pe 14.09.2023 la 15:33 Actualizat pe 14.09.2023 la 16:04

De când a pierdut mai mult de 70 de kilograme, Estefanía Villarreal nu se mai ascunde. Vedeta a publicat o fotografie recentă în mediul online și a reușit să cucerească publicul.

Estefanía Villarreal poartă părul desprins

Estefanía Villarreal a cucerit publicul cu cea mai recentă postare

Instagram

Angelique Boyer, Gabriel Soto și Claudia Álvarez au fost vedetele care au reacționat în cadrul postării actriței din Rebelde. Aceasta a slăbit peste 70 de kilograme și a ținut să dovedească acest lucru printr-o fotografie în care apare goală în mediul online.

Estefanía Villarreal a cucerit publicul cu cea mai recentă postare

În timp ce Anahí, Maite Perroni, Dulce María, Christopher Uckermann și Christian Chávez s-au întors pe scenă în cadrul turneului Soy Rebelde, una dintre colegele sale din Rebelde a reușit să cucerească publicul din mediul online cu cea mai recentă postare. A slăbit considerabil și ține să arate acest lucru cu fiecare ocazie. Este cazul îndrăgitei actrițe Estefanía Villarreal, cea care a jucat rolul Celina în telenovela mexicană de succes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apare dezbrăcată și gata să ofere un plus de senzualitate dată fiind schimbarea radicală prin care a trecut de-a lungul timpului. Are 1 milion de prieteni virtuali și peste 15 postări publice până în prezent.

Citește și: Alfonso Herrera dezvăluie că ar putea participa într-unul dintre concertele RBD din cadrul turneului Soy Rebelde. Ce a declarat în cel mai recent interviu

“Cred că ar trebui să filmeze din nou Rebelde cu actorii originali pentru a-i arăta strălucirea acestei fete”, “Puternic de frumoasă, draga mea”, “Femeia lui Dumnezeu”, “Frumusețe, îmi place look-ul tău rebel”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. Actrița și modelul a apărut sumar îmbrăcată în cadrul unei sesiuni foto inedite. Fidelii fani ai acesteia au ținut să lase imediat mai multe comentarii. Estefanía Villarreal are 36 de ani și de-a lungul timpului a demonstrat că frumusețea interioară este fără doar și poate mai importantă decât tot ceea ce se întâmplă în exterior.

Mai mulți faimoși i-au apreciat fotografia printre care Angelique Boyer, Gabriel Soto, Ela Velden, Zoraida Gómez, Isabel Burr, Erik Hayser și Claudia Álvarez. În 2013, aceasta a subliniat faptul că este implicată într-un proces amplu pentru a slăbi, al cărui efecte se pot vedea în prezent.

“Niciodată nu a fost vorba despre kilograme, în cazul meu. Nu a fost vorba de vreun număr, ci doar să-mi iubesc fiecare centimetru al pielii mele. Cu multă iubire îți spun acest lucru, munca începe dinăuntru. Și eu am vergeturi și îmi pare rău. Munca începe din interior, să încetăm a ne critica.”, a transmis vedeta. În 2018, transformarea sa era deja evidentă, iar astăzi se pot vedea cu adevărat rezultatele.

Estefanía Villarreal caută să încurajeze femeile plus size

Actrița care a interpretat-o pe Celina în Rebelde s-a transformat într-o femeie ce apără drepturile tuturor persoanelor plus size. De-a lungul timpului, s-a luptat ea însăși cu kilogramele în plus și a reușit să-și insufle ideea că indiferent de mărimea pe care o poartă este la fel de frumoasă.

“Este o parte din mine care a ținut întotdeauna să revoluționeze această ideea că stereotipurile pentru anumite lucruri sunt doar un standard.”, a spus vedeta. Pe lângă actorie, Estefanía Villarreal a fost model pentru mărci ca Dior, Swarovski și H & M. A vorbit într-unul dintre interviuri și despre proiectul Rebelde.

“A fost unul dintre principalele motive pentru care m-au invitat în cadrul proiectului. În viața mea personală mă aflam într-un moment foarte bun și au căutat un personaj care să treacă prin această schimbare și în viața reală.”, a spus.

În articolul

Estefanía Villarreal a cucerit publicul cu cea mai recentă postare. Vedeta este o rebelă în adevăratul sens al cuvântului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x