Alina Boz publică fotografii de la piscină. Actrița se bucură în continuare de vacanță

Publicat pe 01.05.2024 la 18:48 Actualizat pe 01.05.2024 la 19:23

Alina Boz își continuă vacanța și publică fotografii inedite de la piscină. Cu toate că fanii săi își doresc să revină pe micile ecrane, iată că vedeta are alte planuri în prezent.

actriță pe plajă

Alina Boz își surprinde fanii cu fotografii de la piscină. Actrița se bucură în continuare de vreme frumoasă în Turcia

Instagram

Alina Boz și Umut Evirgen s-au căsătorit în decembrie 2023 atunci când nimeni nu credea că această relație poate dura o lungă perioadă de timp. Cei doi au călătorit de-a lungul acestei perioade și s-au bucurat de vacanță împreună. Actrița a decis ca pentru o perioadă să se dedice studiilor și să evite implicările în seriale sau filme.

Alina Boz publică fotografii de la piscină

Protagonista din Ține-mă de mână a devenit soția lui Umut Evirgen, editorul șef de la Esquire Turcia. Cei doi și-au încununat relația și în prezent se bucură de liniște și pace în viața personală. Probleme nu au încetat totuși în paradis, asta după ce bărbatul a participat în cadrul unui raliu organizat în Turcia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acolo s-a aflat și fosta sa parteneră, Dilan Çiçek Deniz. Gurile rele spun că acum Alina Boz și-ar dori să divorțeze. Aceasta a ținut totuși să publice imagini provocatoare în mediul online și să se bucure în continuare de vremea frumoasă.

Citește și: Özge Özpirinççi vorbește despre presupusa sarcină a faimoasei Alina Boz. Care este adevărul

“Mi-e așa de dor de tine, domnișoară”, “Ce frumoasă ești”, “Știm că ochii tăi sunt verzi”, „Minunat, cât de frumoasă ești”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Actrița în vârstă de 25 de ani a jucat în seriale precum Paramparça, Elimi Düşünma, Bir Peri Masalı și Maraşlı. S-a născut pe 14 iunie 1998 într-o zonă rurală din apropierea Moscovei, capitala Rusiei. Mama sa este rusoaică și tată său este turc imigrant din Bulgaria. Aceasta a locuit în Rusia până la începerea școlii primare.

A revenit în Turcia la vârsta de 7 ani potrivit muncii de atunci a părinților săi și a început să învețe limba turcă și să rămână acolo pe băncile școlii. A absolvit Private Gökjet Aviation High School, dar și Kadir Has University, departamentul de teatru. A început să joace în cadrul Barış Manço Cultural Center. În 2013 a jucat rolul Canan în serialul Cesur Nurse.

Ce meserie își alege Alina Boz în detrimentul actoriei

În ciuda personajelor pe care le interpretează pe micile ecrane, Alina Boz are o atitudine calmă și continuă să prezinte tuturor frumusețea Rusiei în cele mai complexe faze ale sale. Într-un interviu recent a specificat faptul că și-ar dori să devină psiholog. Spune că este obișnuită cu faima, însă folosește aceleași mijloace de transport ca și până acum și are același grup de prieteni.

“Acum vreau să studiez istoria lumii și psihologia. În special psihologia. Dacă este să joc, psihologia este o parte importantă care mă va ajuta să-mi înțeleg mai bine personajele. În plus, dacă este să-mi schimb meseria, o altă ușă se va deschide în fața mea.”, a transmis vedeta.

A interpretat rolul Hazal în serialul Furtună pe Bosfor, producție ce a fost difuzată și pe Happy Channel. Vedeta a vorbit despre personajul său celebru.

“Hazal este un personaj foarte interesant și sunt de acord cu ea atunci când citesc unele pasaje din scenariu. Trecând de la o viață unde ai totul la o viață în care să obții orice fel de lucru pare foarte dificil este o tranziție. Hazal poate răni, eu nu sunt așa.”, a spus vedeta.

În articolul

Alina Boz publică fotografii de la piscină. Actrița se bucură în continuare de vacanță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x