Özge Özpirinççi vorbește despre presupusa sarcină a faimoasei Alina Boz. Care este adevărul

Publicat pe 20.04.2024 la 20:30 Actualizat pe 20.04.2024 la 20:03

Özge Özpirinççi a oferit primele declarații în legătură cu presupusa sarcină a faimoasei Alina Boz. Ce se întâmplă de fapt cu protagonista din Ține-mă de mână.

îndrăgostiți stau îmbrățișați

Alina Boz s-a căsătorit cu Umut Evirgen la sfârșitul anului 2023

Instagram

Alina Boz și Umut Evirgen și-au dezvăluit relația la finalul lunii august. De atunci, cei doi au apărut frecvent împreună. Ba mai mult, când nimeni nu credea că cei doi se vor căsători, au oficializat totul printr-o ceremonie în data de 2 decembrie. Au fost surprinși de jurnaliști chiar la începutul anului.

Özge Özpirinççi vorbește despre presupusa sarcină a faimoasei Alina Boz

Regizorul turc Umut Evirgen a reușit fără doar și poate să se diferențieze în lumea artistică din țara sa natală. Recunoscut pentru relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu vedete precum uba Büyüküstün, Melisa Şenolsun și Serenay Sarıkaya, a îceput o poveste de iubire alături de Alina Boz. Când toată lumea era sceptică, aceștia au demonstrat că nimic nu poate sta în calea sentimentelor ce îi unesc, arată milliyet.com.tr.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alina Boz și Umut Evirgen s-au căsătorit pe 2 decembrie într-o ceremonie restrânsă alături de cei mai buni prieteni și familiile amândurora. În timp ce martorii din partea miresei au fost Burak Can și Cemre Beygüven, pentru Umut Evirgen au fost Özge Özpirinçci și Fatih Terim.

Cei doi au fost văzuți într-un centru comercial la scurtă vreme după căsătorie. Nu au plecat în luna de miere din cauza stării de sănătate precare. Au recunoscut faptul că au avut gripă și că lucrurile sunt tratabile în prezent.

Citește și: Özge Özpirinççi și Demet Akbağ joacă împreună într-un nou serial. Despre ce este vorba

“Dacă ne facem bine, o să mergem. Nu ne-am făcut niciun plan pentru luna de miere. Am venit aici la farmacie.”, a declarat Alina Boz. Încă o dată, au fost surprinși pe stradă în ținute extrem de relaxate. Actrița din Ține-mă de mână a îmbrăcat o pereche de pantaloni sport de culoare neagră și cizme în același ton. Geaca de fâș și un tricou gri alături de ochelari au completat ținuta. În ceea ce-l privește pe Umut Evirgen, a optat pentru pantaloni sport de culoare neagră și o geacă albastră.

“Anul Nou a decurs bine. Am sărbătorit acasă, în stilul nostru. Acum mergem la plimbare. Un An Nou fericit tuturor.”, a spus.

Alina Boz continuă să lipsească de pe platourile de filmare

Özge Özpirinçci, vedeta din Femeie în înfruntarea destinului, a vorbit recent despre posibilitatea ca Alina Boz să fie însărcinată. Aceasta a fost surprinsă de jurnaliști în Baltalimanı și a menționat că revelionul a fost petrecut alături de prietenii lor.

Citește și: Filmările pentru serialul Sandik Kokusu cu Özge Özpirinçci în rol principal au început. Despre ce este vorba și cu ce actriță va juca alături

“Nu știm, dar nu există așa ceva. Cred că această dragoste va fi eternă. Mă bucur să-i am alături pe Alina și Umut. Nu trebuie să ne grăbim niciodată să facem copii. Uite, eu cu Burak am făcut unul în 10 ani. Există timp pentru asta.”, a spus actrița.

Alina Boz este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată la final de an, într-o ținută lejeră, zâmbind. Născută pe 14 iunie 1998, a demonstrat întotdeauna că este o artistă adevărată, atât pe micile ecrane cât și în afara lor.

În articolul

Özge Özpirinççi vorbește despre presupusa sarcină a faimoasei Alina Boz. Care este adevărul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x