Aras Bulut İynemli vorbește despre proiectul Atatürk. Care este motivul pentru care nu va mai fi difuzat pe una dintre platformele digitale

Publicat pe 10.01.2024 la 13:30 Actualizat pe 10.01.2024 la 13:28

Aras Bulut İynemli oferă cele mai noi detalii despre proiectul Atatürk. Ce se întâmplă cu cel mai ambițios serial în care joacă celebrul actor.

Aras Bulut İynemli poartă o maletă neagră cu mâneci lungi

Aras Bulut İynemli vorbește despre proiectul Ataturk

Happy Channel

Aras Bulut İynemli este unul dintre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual. Rolul din Legea familiei l-a adus mai aproape de fanii din lumea întreagă, fiind la fel de apreciat și în mediul online.

Aras Bulut İynemli vorbește despre proiectul Atatürk

Recent, actorul s-a implicat în proiectul Atatürk, un serial care vine la 100 de ani de la înființarea Republicii Turcia și spune o poveste istorică de excepție. Aras Bulut İynemli joacă rolul principal, fiind unul dintre cele mai ambițioase teme pe care le-a atins până în prezent. Cu toate că la început se zvonea că serialul va fi difuzat pe una dintre platformele digitale, în cele din urmă o simplă decizie a schimbat totul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Compania producătoare și platofrma au luat o astfel de decizie. Cel mai important lucru pentru mine este ca povestea să întâlnească audiența imediat. Ataturk este deja unul dintre cei mai mari lideri. Ca cineva care îi joacă rolul trebuie să îmi asum responsabilitatea, este de datoria mea să o protejeze și să protejez proiectul acesta. De aceea, voi face tot ce-mi stă în putință pentru a monitoriza totul.”, a declarat actorul.

Citește și: Când va avea premiera serialul Atatürk cu Aras Bulut Iynemli în rol principal. Detalii despre mult așteptata producție

Într-un final, a fost jurnalistul Ahmet Hakan cel care a decis să menționeze faptul că actorul din Legea familiei nu a oferit cele mai complete declarații.

“Într-un final a vorbit, dar mi-aș fi dorit să nu fi vorbit deloc. Această declarație fără niciun fundament nu i se potrivește actorului care a interpretat un astfel de lider.”, a spus redactorul șef al publicației Hürriyet. Aras Bulut İynemli este un actor de origine turcă. S-a născut pe 25 august 1990 în Istanbul și a devenit îndrăgit odată cu rolul din Legea familiei. Cu toate acestea, nu este singurul proiect care l-a adus mai aproape de fani. Pe contul personal de Instagram are peste 10 milioane de fani și a publicat până acum peste 400 de fotografii și filmulețe.

Detalii despre Aras Bulut İynemli din Legea familiei

Aras Bulut İynemli vine dintr-o familie de artiști, asta pentru că fratele său mai mare este actor de teatru, iar sora mai mare lucrează în același domeniu artistic. Cu toate că este un actor de succes, are diplomă de facultate în inginerie aeronautică, studii realizate la Universitatea Tehnică din Istanbul.

Citește și: Aras Bulut İynemli este un actor renumit, însă puțini îl știu pe fratele acestuia. Cum arată Orcun Iynemli

A reușit cu fiecare ocazie să atragă atenția producătorilor, iar rolurile sale au fost fără doar și poate în permanentă creștere. Între 2013 și 2014 a jucat în serialul "Magnificent Century", iar în Legea familiei în 2017. A format un cuplu cu Bige Onal din Dragostea plutește în aer, însă relația lor a luat o întorsătură neașteptată. Cu toate că fanii se așteptau ca îndrăgostiții să ajungă la altar, în cele din urmă au luat-o pe drumuri separate ale vieții.

În cea mai recentă postare din mediul online îl vedem total schimbat, fără barbă. Un nou look ce ai uimit fără doar și poate fanii. A primit peste 6 mii de comentarii și tot mai multe aprecieri. A îmbrăcat o pereche de pantaloni negri și o bluză albă și adidași albi.

În articolul

Aras Bulut İynemli vorbește despre proiectul Atatürk. Care este motivul pentru care nu va mai fi difuzat pe una dintre platformele digitale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x