Aras Bulut İynemli este un actor renumit, însă puțini îl știu pe fratele acestuia. Cum arată Orcun Iynemli

Publicat pe 15.09.2023 la 11:25 Actualizat pe 15.09.2023 la 11:04

Cum arată Orcun Iynemli, fratele renumitului Aras Bulut İynemli din Legea Familiei. Asemănarea dintre cei doi este izbitoare.

Aras Bulut İynemli poartă o bluză închisă la culoare și se uită într-o parte

Aras Bulut İynemli este un actor renumit, însă puțini îl știu pe fratele acestui

Happy Channel

Aras Bulut Iynemli a devenit cunoscut odată cu rolul din seria “Arka Sokaklar” în 2009. Ulterior a jucat în filmul “Mahmut și Meryem” în 2013. Alături de fratele său mai mare, Orçun İynemli a jucat în seria “ Öyle Bir Geçer Zaman ki”. “Legea familiei” s-a numărat printre cele mai apreciate proiecte ale sale.

Aras Bulut Iynemli este un actor renumit, însă puțini îl știu pe fratele acestuia

Aras Bulut Iynemli este un actor îndrăgit în lumea întreagă, însă fratele său este la fel de cunoscut în proiecte televizate. Printre acestea se numără Vicdan, Adı Mutluluk, Oyunbozan, Ufak Tefek Cinayetler, Kan Kardeşler, Kalbimdeki Deniz, Diriliş Ertuğrul, Kırmızı Oda, Yeşilçam, dar și Aşkın Kıyameti (Love’s Apocalypse), Bir Türk Masalı (A Turkish Tale), Pek Yakında Coming Soon). Orçun İynemli s-a născut în anul 1979, iar Aras Bulut İynemli s-a născut în 1990.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi au reușit să atragă atenția cu prezența lor pe micile ecrane. Câteva proiecte au reușit să-i prindă împreună. Ataturk este cel mai recent proiect la care lucrează Aras Bulut și este mult așteptat de fani. Se pare că din cauza planurilor profesionale, actorul a rupt relația de iubire cu Bige Onal. Seria, ale căror filmări continuă și în prezent, va fi difuzată în 2023.

Citește și: Ozge Gurel, din nou în atenția publicului. Cum s-a afișa actrița și ce i-a surprins pe fani

Ataturk vine ca un gest pentru aniversarea a 100 de ani de la întemeierea Republicii Turcia. Aras Bulut joacă rolul lui Mustafa Kemal Ataturk și va prezenta câteva episoade din viața acestuia. În cea mai recentă postare în cadrul Instastory, Aras Bulut i-a urat succes fratelui său, Orçun İynemli.

“Noroc, foarte bune cifre.”, a scris Aras Bulut pe pagina sa personală de Instagram. Faimosul actor este cunoscut pentru rolurile sale din “Legea familiei” și “Insider” revine în atenția fanilor cu un rol într-un proiect de anvergură. Vine în fața fanilor ca Mustafa Kemal Atatürk, fostul conducător al Turciei. Acest serial vine ca o premieră pentru sărbătorirea celor 100 de ani a Republicii. Primele imagini cu Aras Bulut İynemli au fost deja lansate în mediul online, iar acesta a ținut să le împărtășească cu internauții de pe contul personal de Instagram.

Aras Bulut İynemli în rolul lui Mustafa Kemal Atatürk

Mustafa Kemal Atatürk a fost un conducător, revoluționar și fondatorul Republicii Turcia, fiind președinte din 1923 până în 1938, la moartea sa. Cât despre Aras Bulut İynemli, acesta a fost numit în 2018 “Bărbatul anului” de către revista GQ. Actorul din “Legea familiei” este zodia Leu și se află într-o relație cu îndrăgita Bige Önal din “Dragostea plutește în aer”.

În articolul

Aras Bulut İynemli este un actor renumit, însă puțini îl știu pe fratele acestuia. Cum arată Orcun Iynemli

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x