Ayça Ayşin Turan, răsfățată cu daruri scumpe de către brandurile de lux. Ce avere are frumoasa actriță la 31 de ani

Publicat pe 06.04.2024 la 13:37 Actualizat pe 06.04.2024 la 14:19

Ayça Ayşin Turan provine dintr-o familie numeroasă, cu șapte copii, fiind cea mai mică dintre frații săi. S-a zbătut să își facă un nume și a reușit. Iată ce avere are în prezent.

colaj de imagini cu Ayça Ayşin Turan

Ayça Ayşin Turan provine dintr-o familie numeroasă, cu șapte copii, fiind cea mai mică dintre frații săi. S-a zbătut să își facă un nume și a reușit. Iată ce avere are în prezent.

Ayça Ayşin Turan a reușit să se impună în industria de divertisment, fiind una dintre cele mai iubite actrițe. Acum își permite lucruri la care doar visa când era copil.

Tânăra actriță provine dintr-o familie numeroasă, în care lipsurile nu au fost puține. Iată ce trai are în prezent.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Can Bonomo și Öykü Karayel. Cei doi sunt căsătoriți de șase ani și au un copil

Ayça Ayşin Turan, răsfățată cu daruri scumpe de către brandurile de lux. Ce avere are frumoasa actriță la 31 de ani

La 31 de ani, Ayça Ayşin Turan are viața pe care și-o dorește. E celebră în întreaga lume, iar cariera sa înflorește pe zi ce trece.

Ba mai mult, în mediul online este una dintre cele mai urmărite persoane. 6,6 milioane de adepți are actrița numai pe Instagram și, datorită acestui lucru, e răsfățată des cu cadouri de lux.

Recent, vedeta s-a pozat cu o geantă de brand, care costă 2.100 de euro. Este vorba despre o ediție reinterpretată a unui model din 1978, deci cu atât mai valoroasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Însă Ayça Ayşin Turan își permite fără probleme să-și achiziționeze produse de lux, căci a reușit să agonisească o avere substanțială până la 31 de ani.

Actrița, cunoscută pentru rolurile din "Zemheri", "The Protector" și "Cute & Dangerous" a reușit să strângă o avere netă de 2 milioane de dolari, adică 1,8 milioane de euro.

Ce studii are Ayça Ayşin Turan

Mama actriței Ayça Ayşin Turan este din orașul Sinop. Familia ei maternă a emigrat din Selânik (actualul Salonic, Grecia) în Turcia după cucerirea orașului de către greci, odată cu prăbușirea Imperiului Otoman.

Tatăl ei este din Kastamonu. Ea este cea mai mică dintre cei șapte frați (cinci băieți și două fete). Ayça Ayşin Turan a devenit interesată de actorie și vioară de la o vârstă fragedă.

Citește și: Ea e sora mai mică a lui Rıza Kocaoğlu. E o actriță cunoscută și una dintre cele mai frumoase femei din Turcia

Ulterior și-a continuat studiile la Departamentul de Radio, Cinema și Televiziune din cadrul Universității din Istanbul. A fost educată la Conservatorul Municipal din Sinop.

În 2011, ea a jucat rolul "Gülfem" în serialul "Dinle Sevgili". Mai apoi a făcut senzație cu rolul "Ada" în serialul ”Karagül”. Primul ei lungmetraj este "Sevimli Tehlikeli", regizat de Özcan Deniz în 2015.

Ayça Ayşin Turan a jucat primul ei rol principal în serialul TV "Meryem". În 2018, a jucat rolul "Leyla Sancak" în primul serial original turcesc de la Netflix, "The Protector".

În articolul

Ayça Ayşin Turan, răsfățată cu daruri scumpe de către brandurile de lux. Ce avere are frumoasa actriță la 31 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x