Bárbara Mori a participat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Cum arată rochia pe care a purtat-o vedeta

Publicat pe 25.05.2023 la 12:47 Actualizat pe 25.05.2023 la 13:23

Vedeta din Rubi a reușit să fure toate privirile pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. Bárbara Mori a îmbrăcat o rochie albastră de satin ce i-a venit turnată ca o mănușă.

Barbara Mori poartă o rochie albastră și părul desprin

Bárbara Mori a participat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes pentru premiera "Perdidos En La Noche. 19 mai 2023

Getty Images

Bárbara Mori a participat încă o dată în cadrul Festivalului de Film de la Cannes după 14 ani în care a fost pentru prima oară. De aceea, a fost nevoită să-și aleagă cea mai bună ținută cu această ocazie, iar privirile au fost îndreptate asupra sa fără doar și poate.

Bárbara Mori a participat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes

Face parte din producția Perdidos en la Noche, alături de colegii care au însoțit-o pe covorul roșu și se mândrește fără doar și poate de ceea ce a realizat în prezent pe plan profesional. Vedeta din Rubi a decis să poartă o rochie confecționată de un designer mexican. Alexia Ulibaerri a fost aleasă pentru a o transforma pe vedetă în cea mai bună versiune a sa, în această ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Artista a dezvăluit într-un interviu cum a fost realizată rochia Olympo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A punctat că a fost realizată la comandă, cu toate că pare o ținută aleasă direct din magazine. În partea de sus are volane mari și este realizată cu o croială dreaptă și minimalistă. Materialul din satin albastru i-a scos și mai mult în evidență frumusețea faimoasei Bárbara Mori.

Citește și: Scandalul dintre Sergio Mayer Mori și Natália Subtil continuă. Tatăl actorului o acuză pe fosta sa noră de “abuz de încredere”

Machiajul său a fost ales în tonuri naturale pentru a-i scoate în evidență ochii verzi, iar coafura a fost de asemenea simplă, cu părul dat pe spate. Vedeta face parte din distribuția filmului “Perdidos en la noche” a regizorului mexican Amat Escalante. Cei doi au mai realizat proiecte împreună în trecut. A uimit totuși cu accesorizarea, purtând o pereche de pantofi sport, în locul celor cu toc. Nu este pentru prima oară când vedeta arată originalitate. Are peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

La 45 de ani, Bárbara Mori este una dintre cele mai tinere bunici

Sergio Mayer Mori și Natália Subtil i-au oferit faimoasei vedete o nepoțică. Cu toate că relația dintre cei doi nu a rezistat trecerii timpului, micuța a reușit să-și construiască viața aproape de toți cei care o îndrăgesc.

Bárbara Mori a trecut prin nenumărate provocări de-a lungul vieții, iar la 29 de ani a aflat că are cancer. A reușit să depășească situația și să înfrunte toate nedreptățile.

“Am avut cancer la 29 de ani și atunci când am aflat m-am gândit la moarte. M-am gândit că de ce mi se întâmplă asta mie, fiindcă sunt o persoană bună. Atunci m-am supărat pe viață.”, a dezvăluit vedeta. În prezent se bucură de dragostea celor din jur și cu toate că nu-și petrece tot timpul din lume alături de nepoata sa, reușește să aibă câteva momente emoționante alături de aceasta. Cele mai multe sunt postate și în mediul online, acolo unde protagonista din Rubi comunică de cele mai multe ori cu fanii săi. Pe contul personal de Instagram, aceasta își anunță fanii că nu deține cont de Facebook, cu toate că multe dintre acestea au fost realizate în numele său.

În articolul

Bárbara Mori a participat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Cum arată rochia pe care a purtat-o vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x