Scandalul dintre Sergio Mayer Mori și Natália Subtil continuă. Tatăl actorului o acuză pe fosta sa noră de “abuz de încredere”

Publicat pe 06.04.2023 la 12:17 Actualizat pe 06.04.2023 la 14:05

Scandalul dintre Sergio Mayer Mori și Natália Subtil continuă. Tatăl actorului o acuză pe fosta sa noră de “abuz de încredere” pentru un simplu gest.

Sergio Mayer poartă un costum albastru și o cămașă albă, iar Natalia Subtil poartă un tricou alb și pantaloni negri

Scandalul dintre Sergio Mayer Mori și Natalia Subtil continuă

Profimedia Images/Getty Images

Actorul a declarat că fosta sa noră nu i-a înapoiat mașina pe care el însuși i-a împrumutat-o acum mai bine de un an. Natalia Subtil ar fi avut nevoie de camionetă pentru fiica sa Mila. De asemenea, spune că nu și-a mai văzut nepoata de mai bine de 6 luni.

Scandalul dintre Sergio Mayer Mori și Natália Subtil continuă

Sergio Mayer a ținut să o acuze public pe Natalia Subtil de abuz de încredere. Fosta parteneră a fiului său refuză să-i returneze mașina împrumutată acum ceva timp. În august 2022, fostul Garibaldi a mărturisit că în urmă cu un an, vedeta i-a folosit camioneta pentru ca fiica sa să poată fi transportată la școală, diverse activități și altele, însă aceasta a refuzat să o aducă înapoi. Aceasta urma să fie dată proprietarului de drept doar dacă acesta sau fiul său i-ar fi adus altă mașină înapoi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim faptul că acum câțiva ani, Natalia Subtil a avut o bătălie mediatică cu Sergio Mayer Mori în ceea ce privește iresponsabilitatea acestuia față de fiica Mila. Într-un interviu recent acordat revistei Hoy, Sergio Mayer a readus în discuție tema legată de înapoierea automobilului.

Citește și: Bárbara Mori este cunoscută pentru rolul din “Rubi”, însă puțini știu că sora sa Kenya a fost de asemenea actriță. Cum arată familia întregită a vedetei

“Are mașina mea, o mașină care nu are nimic de-a face cu tema legată de fiul meu, iar acest lucru se numește abuz de încredere pentru că i-am împrumutat-o și nu mi-a dat-o înapoi. Pentru tot ce a avut nevoie am fost acolo și ea a declarat că nimeni nu a ajutat-o și că este singură.”, a declarat Sergio Mayer, potrivit univision.com. Într-un alt interviui, Sergio Mayer a explicat care au fost motivele pentru care a avut încredere să-și lase mașina în seama fostei partenere a fiului său.

“I-am împrumutat camioneta mea ca s-o ducă pe fetiță la școală pentru că mi-a zis că n-o duce pentru că n-are mașină. I-am împrumutat-o și încă o are, nu vrea să o dea înapoi. Asta se numește abuz de încredere și aș putea s-o denunț pentru asta pentru a mi-o înapoia.”, a mai spus acesta.

Sergio Mayer spune că Natalia Subtil nu îi permite să-și vadă nepoata

De asemenea, fostul membru Garibaldi a vorbit și despre motivele pentru care nu și-a mai văzut nepoata. Spune că Natalia Subtil refuză ca micuța să aibă interacțiune cu familia paternă. I-a propus acesteia ca Milla să petreacă vacanța de primăvară împreună, însă aceasta a refuzat să răspundă.

Citește și: Bárbara Mori și-a sărbătorit ziua de naștere. Protagonista din “Rubi” a împlinit 45 de ani

“Eu nu am de ce s-o sprijin pe Natalia Subtil. În ce s-o sprijin? E o problemă între ea și fiul meu și pe Natalia am sprijinit-o mereu. Uitați-o că filmează, ca să vedeți dfierențele între declarații, ea mereu a spus că am ajutat-o, că am sprijinit-o, că i-am oferit totul.”, a mai spus.

Cearta dintre Natalia Subtil și Sergio Mayer Mori a escaladat și actorul o acuză acum de un delict în ceea ce o privește pe fiica ce o au în comun. După o lungă perioadă în care a locuit în Spania, fiul actriței Barbara Mori s-a întors în Mexic. S-a împotrivit declarațiilor realizate de Natalia Subtil și a pornit un război în mediul online.

În articolul

Scandalul dintre Sergio Mayer Mori și Natália Subtil continuă. Tatăl actorului o acuză pe fosta sa noră de “abuz de încredere”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x