Bárbara Mori spune care a fost motivul pentru care a divorțat de Sergio Mayer. Avea doar 17 ani când s-a căsătorit cu acesta

Publicat pe 24.07.2023 la 16:35 Actualizat pe 24.07.2023 la 17:18

După ce Sergio Mayer a vorbit despre motivul divorțului de Bárbara Mori, a venit rândul vedetei să-și spună partea de adevăr. Ce s-a întâmplat între cei doi.

Bárbara Mori poartă o bluză roz și zâmbește

Bárbara Mori spune care a fost motivul pentru care a divorțat de Sergio Mayer

Profimedia Images

Sergio Mayer și Bárbara Mori s-au căsătorit în 1997 și s-au despărțit în 2002. Deși nu au vorbit niciodată public despre motivele care au dus la destrămarea relației, într-un interviu recent artistul a dat câteva motive după cinci ani în care a și devenit tatăl lui Sergio Mayer Mori.

Bárbara Mori spune care a fost motivul pentru care a divorțat de Sergio Mayer

Potrivit declarațiilor acestuia, separarea a intervenit după ce diferențele de vârstă au început să fie foarte ușor de sesizat. Sergio Mayer a punctat că protagonista din “Rubi” nu era disciplinată, acest lucru făcând ca el să se transforme într-un “tată” pentru ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Problema mea cu ea a avut de-a face și cu disciplina. Ea era foarte tânără, avea 19, 20 de ani. Abia își începea cariera. Eu aveam deja un background cu formația și eu voiam să fie disciplinată. M-am transformat în tată, am vrut să o protejez. Am spus că ori suntem ori pereche, ori sunt tatăl ori sunt managerul. Asta a fost o greșeală, o greșeală mare pe care o recunosc.”, a spus Sergio Mayer.

Citește și: Bárbara Mori a participat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Cum arată rochia pe care a purtat-o vedeta

În urma acestor declarații, Bárbara Mori a rupt tăcerea și a oferit propria versiune a poveștii. A menționat că despărțirea de tatăl copilului a fost ca o lecție.

“Eu cred că prima mea trezire a fost când m-am despărțit de tatăl copilului meu. Am trăit sub ordinele lui, într-o formă. Eram o fetiță, lipsită de amor, complet nesigură pe mine.”, a menționat vedeta. A subliniat că nu era fericită în căsnicia sa, de aceea a luat decizia de a se despărți pentru ca fiul său să aibă un exemplu pozitiv în viață. .

“Eu eram foarte nefericită. Am luptat mai mulți ani pentru ca fiul meu să nu trăiască ce-am trăit eu, separarea părinților. Până când mi-am dat seama că acolo n-o să fiu fericită și el mă vedea în fiecare zi și eu voiam să mă vadă bine.”, a explicat actrița.

Sergio Mayer și Bárbara Mori

Cei doi s-au căsătorit pe când actrița avea 17 ani și el 28. Căsnicia a durat cinci ani și au divorțat în 2002, după ce s-a născut fiul lui, Sergio Mayer Mori. Chiar dacă despărțirea lor a fost intens mediatizată, în acel moment niciunul nu a vorbit despre un motiv real.

Citește și: Scandalul dintre Sergio Mayer Mori și Natália Subtil continuă. Tatăl actorului o acuză pe fosta sa noră de “abuz de încredere”

Cea mai recunoscută telenovelă în care a jucat Bárbara Mori este Rubi, acolo unde a interpretat rolul de protagonistă alături de Eduardo Santamarina și Sebastián Rulli. Născută pe 2 februarie 1978, a fost căsătorită și a avut mai multe relații de-a lungul timpului.

Printre acestea se cunoaște căsnicia cu Kenneth Ray Sigman care a durat un an. În toate interviurile pe care le-a oferit a mărturisit că toată copilăria sa a fost nefericită, faptul că a căutat întotdeauna dragostea lipsă din partea părinților a îndepărtat-o de ceea ce credea cu adevărat. În prezent formează un cuplu cu Fernando Rovzar. Sergio Mayer Mori s-a născut pe 7 februarie 1998 în Mexic și a format un cuplu cu artista Natália Subtil cu care are un copil, pe micuța Mila.

În articolul

Bárbara Mori spune care a fost motivul pentru care a divorțat de Sergio Mayer. Avea doar 17 ani când s-a căsătorit cu acesta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x