Başak Gümülcinelioğlu, dezvăluiri despre căsnicia cu Çağrı Çıtanak. Cum se înțeleg cei doi după tragedia care le-a lovit familia

Publicat pe 16.03.2024 la 16:24 Actualizat pe 16.03.2024 la 17:00

La un an distanță de la cutremurul care le-a răpit oamenii dragi, Başak Gümülcinelioğlu a spus cum au reușit să treacă peste și care e secretul mariajului lor. Actrița are numai cuvinte de laudă pentru partenerul său, Çağrı Çıtanak.

colaj de imagini cu Başak Gümülcinelioğlu si Çağrı Çıtanak

La un an distanță de la cutremurul care le-a răpit oamenii dragi, Başak Gümülcinelioğlu are numai cuvinte de laudă pentru partenerul său, Çağrı Çıtanak.

În februarie 2023, cutremurul devastator din Turcia a răpit-o pe mama lui Çağrı Çıtanak.

“Nu am pierdut-o doar pe mama ci și fiecare pas pe care l-am făcut în Antakya până la 18 ani. Mi-am pierdut jumătate din identitate.”, declara actorul la vremea respectivă.

Și pentru Başak Gümülcinelioğlu a fost o veste șoc, mai ales că nu era doar soacra sa, ci și o bună prietenă, care i-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată.

Citește și: Adamari López a scăpat ”porumbelul” și a dat detalii despre nopțile cu fostul soț. Ce dezvăluiri intime a făcut despre Toni Costa

Başak Gümülcinelioğlu, dezvăluiri despre căsnicia cu Çağrı Çıtanak. Cum se înțeleg cei doi după tragedia care le-a lovit familia

Başak Gümülcinelioğlu a spus cum reușește să aibă o căsnicie armonioasă cu Çağrı Çıtanak, în ciuda problemelor pe care le-au avut în ultimul an.

Întrebată dacă faptul că sunt actori le afectează viața de familie, Başak Gümülcinelioğlu a zis: ”Slavă Domnului că nu ne-a afectat negativ. Din ziua în care am devenit iubiți, am fost plini de compasiune, respectuoși unul cu altul și ne-am protejat spațiul personal. De aceea, eu îl respect foarte mult pe Çağrı și el mă respectă foarte mult pe mine. Avem domenii separate, cariere separate.

Dacă avem de gând să facem ceva împreună, încercăm să o facem în armonie și iubire, dar dacă facem ceva separat, niciunul nu pune întrebări și nu intervine prea mult în munca celuilalt. Credem că acest lucru este necesar, dar ori de câte ori avem nevoie, în momentul în care întoarcem capul, celălalt este acolo. Este o mare putere.”

Actrița spune că nu știe care este secretul unei căsnicii bune. Cu toate acestea, consideră că ”lucrurile pe care tocmai le-am menționat sunt secretele unei bune comunicări. Respectul și compasiunea pentru celălalt. În afară de dragoste, pasiune și afecțiune, cred că acestea sunt aspecte foarte importante.

Citește și: Buçe Buse Kahraman reacționează după valul de critici și insulte pe care le primește încă de la lansarea ”Golden Boy”. Ce a declarat

Prezența noastră, atât în casă, cât și în afara casei, este foarte importantă pentru amândoi. Bineînțeles, sunt momente în care echilibrul se pierde, mai ales când lucrez prea mult. Çağrı mă sprijină foarte mult în această privință. Am un proiect muzical numit İstek Șarkı, iar uneori cărăm scaune, alteori mergem la întâlniri cu marile branduri. Prin urmare, nu este întotdeauna ușor să stabilim acest echilibru.”

În cadrul interviului pentru womensshinemag, vedeta a fost întrebată cum face față provocărilor cu care se confruntă în viața de cuplu. Ea a repetat cele enumerate mai sus și a subliniat: ”Am trecut prin momente foarte dificile, am suferit mari pierderi, împreună cu aproape întreaga țară.” (n.r. face referire la cutremurul de la începutul anului 2023)

Actrița a avut cuvinte frumoase și pentru soacra sa, care a murit printre dărâmături, în februarie 2023.

Başak i-a enumerat pe toți cei care au ajutat-o și care și-au pus amprenta asupra persoanei care e azi: ”Sunt o familistă, bunica mea m-a crescut. A atins fiecare colț al vieții mele, până când am pierdut-o. Mama, tatăl și sora mea au fost mereu alături de mine.

Comunicarea cu mama e vindecătoare. (...) Mama lui Cagri, Neboshum, a fost socra mea pentru majoritatea oamenilor, dar de fapt a fost una dintre cele mai apropiate prietene ale mele. Mi-a arătat că a iubi cu adevărat înseamnă mai mult decât legăturile de sânge. Fie ca ea să se odihnească în pace, m-a învățat multe.”

În articolul

Başak Gümülcinelioğlu, dezvăluiri despre căsnicia cu Çağrı Çıtanak. Cum se înțeleg cei doi după tragedia care le-a lovit familia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x