Buçe Buse Kahraman reacționează după valul de critici și insulte pe care le primește încă de la lansarea ”Golden Boy”. Ce a declarat

Publicat pe 16.03.2024 la 01:23 Actualizat pe 16.03.2024 la 02:04

Buçe Buse Kahraman pune piciorul în prag. Actrița din serialul ”Golden Boy” nu mai tolerează jignirile și criticile pe care le primește de când dă viață personajului Pelin.

Buçe Buse Kahraman in serialul golden boy dragoste rebela

Buçe Buse Kahraman pune piciorul în prag. Actrița din serialul ”Golden Boy” nu mai tolerează jignirile și criticile pe care le primește de când îi dă viață personajului Pelin.

Buçe Buse Kahraman, care interpretează personajul Pelin în serialul TV "Yalı Çapkını" (Golden Boy - Dragoste rebelă), una dintre producțiile populare ale anului, face vâlvă cu cel mai recent interviu al său.

Celebra actriță care a fost criticată pentru rolul său din producție, a rupt tăcerea pentru prima dată în fața criticilor primite.

Vedeta spune că zvonurile neplăcute care circulă despre ea i-au afectat în mod negativ cariera și acest lucru o deranjează profund.

Citește și: Cine e celebra actriță cu care Çetin Tekindor din ”Golden Boy” a fost căsătorit de două ori. I-a dăruit un fiu, Hira

Buçe Buse Kahraman reacționează după valul de critici și insulte pe care le primește încă de la lansarea ”Golden Boy”. Ce a declarat

Buçe Buse Kahraman, care s-a făcut remarcată prin prestațiile sale din filme și seriale, dar și prin postările de pe conturile sale de socializare, a vorbit pentru prima dată despre reacțiile pe care le-a primit în urma participării la serialul ”Yalı Çapkını” (Golden Boy - Dragoste rebelă). Aceasta a menționat că zvonurile răspândite în industrie i-au afectat cariera.

Buçe Buse Kahraman spune că criticile și jignirile aduse personajului lui Pelin, care au început să curgă încă de la primul episod al serialului ”Golden Boy”, au ajuns la nivel de insultă personală.

"De data aceasta, se depășește sfera de acțiune a personajului și se ajunge la nivelul de a insulta persoana care îl interpretează, iar eu cred că acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Pentru că nimeni nu vrea să fie insultat pentru că își face treaba.

Citește și: Cum arată Gözde Kansu din ”Golden Boy” în costum de baie. Actrița are un fizic de invidiat la 43 de ani

Nu vrea nimeni ca familia și prietenii lor să fie atacați. Pentru că astfel de comentarii și zvonuri depășesc sfera de aplicare a meseriei și merg până la a-mi afecta cariera. Am ales să ne luăm măsuri de precauție în ceea ce le privește.", a spus ea, conform yasemin.com.

La scurt timp după ce interviul a fost publicat, declarațiile lui Buçe Buse Kahraman au devenit virale pe rețelele de socializare. Actrița a primit susținere din partea fanilor săi, care au atras atenția că valul de hate a atins un nivel de netolerat.

În prezent, actrița Buçe Buse Kahraman poate fi urmărită în fiecare luni și marți, de la 20:30, pe Happy TV, în serialul ”Golden Boy”.

”Golden Boy” - intrigă, poveste. Urmărește serialul pe Happy TV luni și marți, de la 20:30

Producția ”Golden Boy” spune povestea a două surori, pe care destinul le aduce în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul.

Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate.

Citește și: De ce Gülçin Santırcıoğlu din ”Golden Boy” nu are și nici nu își dorește copii. Actrița e fermă în această privință

Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu.

Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

În articolul

Buçe Buse Kahraman reacționează după valul de critici și insulte pe care le primește încă de la lansarea ”Golden Boy”. Ce a declarat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x