Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine în mediul online după 5 ani de absență. Despre ce este vorba

Publicat pe 01.12.2023 la 16:40 Actualizat pe 01.12.2023 la 15:26

Bergüzar Korel urmează să revină într-un nou proiect profesional după 5 ani de absență. Vedeta și-a amânat proiectele pentru a-și creștere copiii.

Bergüzar Korel poartă o rochie verde fără mâneci

Bergüzar Korel revine pe platourile de filmare după o lungă perioadă de absență

Happy Channel

Faimoasa vedetă Bergüzar Korel a lipsit o lungă perioadă de timp de pe platourile de filmare. Și-a petrecut timpul alături de familie, însă acum este gata să revină alături de fani. A apărut pentru ultima oară într-un serial în 2018 pentru Vatanım Sensin. Urmau filme, însă a ținut să nu mai accepte nicio oferă.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine în mediul online după 5 ani de absență

Proiectul digital Kanlı Yayın este gata să o aducă pe vedetă din nou în atenția fanilor. Proiectul a fost într-o pauză din 2021, însă acum că Bergüzar Korel este gata să revină la viața profesională, totul va lua o altă întorsătură. Pe atunci, vedeta din “1001 de nopți” era însărcinată cu micuța Leyla. După sfaturile doctorului, vedeta nu a vrut să revină gravidă pe platourile de filmare. De altfel, nici compania producătoare a seriei nu și-a dorit o altă actriță, așa că au așteptat-o pe Bergüzar Korel pentru a-și îndeplini scopurile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serialul care o va aduce pe micile ecrane în cadrul Amazon Prime va conține 8 episoade. Prezentatoarea Müge Anlı a încercat să-l aducă în atenția fanilor și astfel să aibă un răspuns prompt din partea publicului. Realizat de Selim Erkul și scris de Hilal Yıldız și Nazlı Sunlu Kaçan, proiectul se așteaptă a fi un succes.

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au mutat în Anglia. Vedeta din “1001 de nopți” profită de momentele romantice alături de soțul său

Cu personajul Neslihan Turhan, actrița este pregătită să impresioneze încă o dată fanii de pretutindeni. Va juca rolul unei prezentatoare ce aduce în fața tuturor mai multe cazuri de crimă. Născută în 1982, are o familie împlinită formată din 3 copii alături de partenerul său, actorul Halit Ergenç. În prezent, micuța Leyla are 1 an și jumătate și mai are doi frați, Ali și Han. Bergüzar Korel a ajuns pe micile ecrane încă din 2005.

Nu doar că reușește să fie una dintre cele mai îndrăgite actrițe, dar ține să realizeze și muncă filantropică pentru oamenii afectați de cutremurele din Turcia.

Bergüzar Korel a pozat pentru victimele afectate de cutremurele din Turcia

Julia Sanatcisi Fullerton-Batterndan a ținut să realizeze mai multe fotografii menite să-i ajute pe sinistrații rămași fără locuințe în urma cutremurelor din Turcia.

Citește și: Bergüzar Korel își lasă la vedere frumusețea naturală în cea mai recentă fotografie postată pe internet. Fanii au rămas impresionați

“Mulțumesc acestei actrițe incredibile pentru participarea în cadrul acestui proiect.”, a scris artista, însă Bergüzar Korel a ținut și ea să transmită câteva cuvinte.

“Cutremurele au luat 11 persoane din familia prietenilor mei cei mai buni. Multe dintre rudele lor au experimentat totul pe propria piele. Pe lângă asta, toată lumea care trăiește acolo, doare să văd, sunt foarte aproape, sunt om, este greu, foarte greu. Este foarte valoros ca un fotograf din UK să-și dorească să realizeze un proiect mentin să-i ajute pe oamenii din Turcia. Înseamnă atât de mult pentru mine faptul că Julia a avut inima frântă în urma cutremurelor din țara mea și a simțit nevoia să creeze un proiect frumos pentru a oferi ajutor atâtor oameni. Nu am avut de ales decât să-i fiu alături, este de neprețuit.”, a transmis protagonista din “1001 de nopți”. Nu este pentru prima oară când se implică în astfel de proiecte.

În articolul

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine în mediul online după 5 ani de absență. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x