Cautare: 469 rezultate dupa tagul "actori"

Cris şi Victor, actorii din "Fructul oprit", şi-au aniversat ziua de naştere pe platoul de filmare

acum 26 zile

Cristina Ciobănaşu şi Victor Popescu, doi dintre actorii din "Fructul oprit" şi-au aniversat ziua de naştere pe platoul de filmare

Celebru cuplu de actori, furat în propria casă de cel pe care l-au crescut la sânul lor

acum 54 zile

Celebru cuplu de actori, furat în propria casă de cel pe care l-au crescut la sânul lor. Nu, nu este vorba de un film de acţiune. "Răufăcătorul" le urmăreşte încă fiecare pas!

Care e adevărata relaţie dintre cei doi actori din "Suits", Gabriel Macht şi Sarah Rafferty

acum 125 zile

În film au o relaţie profesională, dar în viaţa de zi cu zi, sunt prieteni de mai bine de 20 de ani. Este vorba despre cei doi actori din serialul “Suits”, carismaticul Gabriel Macht şi frumoasa Sarah Rafferty.

Actorii Radu Gheorghe și Georgeta Ciocârlan sunt parteneri de viață și de scenă: "Faptul că lucrăm în branșă, ne ajută mult să facem un acord în familie"

acum 144 zile

Actorii Radu Gheorghe, Georgeta Ciocârlan și Amelia Stuparu joacă împreună în piesa "Dona Juana", scrisă de Anca Visdei.

Florin Munteanu, românul care a ajuns la Hollywood, joacă în filme alături de ce cei mai mari actori

acum 146 zile

Florin Munteanu este dovada vie că visele devin realitate! A muncit din greu şi a reuşit să joace alături de unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood.

Lora, despre piesa ”Cinci” și actorii din videoclip: ”S-au cunoscut datorită mie”

acum 158 zile

Lora vorbește despre noul ei videoclip, dar și despre cei doi actori care apar în acesta. Vedeta se mândrește cu faptul că i-a adus pe cei doi împreună.

Actorii din serialul "Fructul Oprit", pe platourile de filmare: "Vor fi scene indiscrete"

acum 160 zile

Marian Duță se află pe platourile de filmare ale serialului de succes "Fructul Oprit". Reporterul îi surprinde pe actori când repetă replicile personajelor pe care le interpretează.

“Fructul oprit” își mărește echipa de actori. Și TU poți face parte din povestea serialului

acum 180 zile

“Fructul oprit ” caută copii și tineri pentru a face parte din povestea serialului! Începând de astăzi (25 aprilie) până miercuri (2 mai) , înscrierile se pot face online pe http://casting.a1.ro/fructul-oprit/ . “Fructul oprit” invită...

Vasile Muraru și Valentina Fătu, cei mai iubiți actori, secrete de acasă

acum 195 zile

Vasile Muraru și Valentina Fătu, actorii teatrului Constantin Tănase au multe surprize, multe reprize de umor, în a doua zi de Paște.

Jojo și Paul Ipate, o zi din viața lor: ”Zici că suntem nebuni”

acum 225 zile

Paul Ipate și Jojo au lăsat pentru câteva ore copiii în grija bunicilor și au petrecut o zi întreagă doar ei. Nu vă gândiţi că au mers în vreo destinaţie exotică, ci în Bucureşti.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despre cea mai mare experiență profesională: “Este ceva ce nu s-a mai făcut până acum!”

acum 255 zile

Sambata, la “Povesti COOL”, de la ora 15.30, la postul de televiziune Happy Channel.

Artiştii fac front comun împotriva Declaraţiei 600

acum 257 zile

Artiştii fac front comun împotriva Declaraţiei 600. Aproximativ 300 de actori, cântăreţi şi scriitori spun că nu vor depune acest fosrmular. Şi au iniţiat o petiţie prin care cer coaliţiei de guvernarea modificarea Codului Fiscal

Actorii de la Hollywood cu origini româneşti

acum 263 zile

Hollywoodul a impresionat dintotdeauna nu doar prin producțiile cinematografice, dar și prin celebritățile care au interpretat roluri memorabile. Un aspect mai puțin cunoscut este că unii dintre aceștia au origini românești.

Cele mai ciudate cupluri de la Hollywood

acum 266 zile

Stereotiourile nu mai sunt la modă! Diferenţele ne umanizează şi ne fac mai interesanţi. O demonstrează şi cuplurile de la Hollywood care au ales să-şi asume dragostea indiferent de diferenţe.

Liceeni vor fi pregătiți de actorii de la Teatrul Mic pentru BAC!

acum 283 zile

Ramona prezintă la ”Prietenii de la 11” cele mai inedite știri ale zilei. Dintre toate se remarcă știrea în care se vorbește despre faotul că liceeni vor fi pregătiți de actorii de la Teatrul Mic pentru BAC.

Cum petrec actorii din “Fructul oprit” sărbătorile de iarnă

acum 302 zile

 După o perioadă încărcată, în care au filmat în România și în Turcia pentru “Fructul oprit”, actorii din noul serial al Antenei 1 se pregătesc să serbeze sărbătorile de iarnă. Adrian Titieni, Marian Râlea, Cristina Ciobănașu,...

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Love Actually, A Christmas Carol, The Nightmare before Christmas

acum 314 zile

Cătălin Anchidin a prezentat la Neatza câteva filme care merită vizionate: Love Actually, A Christmas Carol, The Nightmare before Christmas

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv