Cautare: 525 rezultate dupa tagul "actori"

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despre cea mai mare experiență profesională: “Este ceva ce nu s-a mai făcut până acum!”

acum 9 zile

Sambata, la “Povesti COOL”, de la ora 12.30, la postul de televiziune Happy Channel.

Artiştii fac front comun împotriva Declaraţiei 600

acum 10 zile

Artiştii fac front comun împotriva Declaraţiei 600. Aproximativ 300 de actori, cântăreţi şi scriitori spun că nu vor depune acest fosrmular. Şi au iniţiat o petiţie prin care cer coaliţiei de guvernarea modificarea Codului Fiscal

Actorii de la Hollywood cu origini româneşti

acum 16 zile

Hollywoodul a impresionat dintotdeauna nu doar prin producțiile cinematografice, dar și prin celebritățile care au interpretat roluri memorabile. Un aspect mai puțin cunoscut este că unii dintre aceștia au origini românești.

Cele mai ciudate cupluri de la Hollywood

acum 19 zile

Stereotiourile nu mai sunt la modă! Diferenţele ne umanizează şi ne fac mai interesanţi. O demonstrează şi cuplurile de la Hollywood care au ales să-şi asume dragostea indiferent de diferenţe.

Liceeni vor fi pregătiți de actorii de la Teatrul Mic pentru BAC!

acum 36 zile

Ramona prezintă la ”Prietenii de la 11” cele mai inedite știri ale zilei. Dintre toate se remarcă știrea în care se vorbește despre faotul că liceeni vor fi pregătiți de actorii de la Teatrul Mic pentru BAC.

Cum petrec actorii din “Fructul oprit” sărbătorile de iarnă

acum 55 zile

 După o perioadă încărcată, în care au filmat în România și în Turcia pentru “Fructul oprit”, actorii din noul serial al Antenei 1 se pregătesc să serbeze sărbătorile de iarnă. Adrian Titieni, Marian Râlea, Cristina Ciobănașu,...

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Love Actually, A Christmas Carol, The Nightmare before Christmas

acum 67 zile

Cătălin Anchidin a prezentat la Neatza câteva filme care merită vizionate: Love Actually, A Christmas Carol, The Nightmare before Christmas

Actori care nu se dau jos din pat pentru mai puțin de un milion de dolari. Diva primește aproximativ 26 de milioane de dolari

acum 76 zile

Actori care nu se dau jos din pat pentru mai puțin de un milion de dolari. Actorul Tom Hanks, cunoscut pentru filmul Forest Gump, cere minim 20 de milioane de dolari pentru a juca într-un film.

32 de spectacole cu actori de pe marile scene ale Europei

acum 81 zile

Festivalul Internaţional de Teatru ImPlus a adus iubitorilor de teatru 11 zile de artă şi de bucurie. Nu doar pentru cei mici, ci şi pentru cei mari. În ultima zi de festival, Marcel Iureş a electrizat publicul Teatrului Ţăndărică din Capitală.

A plecat din Suceava și are o afacere de succeș. Printre clientii românului se numără numeroși actori de la Hollywood

acum 91 zile

Yohan, după cum este cunoscut în străinătate, a plecat din Suceava pentru a își face o afacere in Londra. Fostul luptător profesionist a reușit să adune un portofoliu de clienți importanți, majoritatea actori de la Hollywood.

Zeci de vedete şi nu numai au mers la cinema, la lansarea filmului Hawaii

acum 93 zile

Actori consacraţi dar şi la început de drum joacă în pelicula care reuşeşte să creioneze imaginea României comuniste şi a ceea ce a însemnat pentru noi lipsa de libertate. Iar spectatorii au reuşit. să lase sala de cinema fără locuri libere.

FOTO: Înregistrările pentru cea de-a doua parte a serialului de la Happy Channel au ajuns la final. Actorii au sărbătorit încheierea filmărilor cu “O grămadă de caramele”

acum 149 zile

Actorii din cel mai nou serial realizat de Ruxandra Ion, care se difuzeaza in fiecare luni si marti, de la ora 19.00 la Happy Channel, au avut parte, la propriu, de “O gramadă de caramele”!

Foști colegi de facultate, Andreas Petrescu și Alina Chivulescu sunt soț și soție în “O grămadă de caramele”

acum 159 zile

Andreas Petrescu si Alina Chivulescu sunt sot si sotie in serialul “O gramada de caramele”, pe care Happy Channel il pregătește pentru aceasta toamna.

"O grămadă de caramele", o producție Happy Channel care reunește cei mai îndrăgiți actori

acum 163 zile

"O grămadă de caramele", filmul care îi aduce în prim plan pe Carmen Tănase, Marian Râlea și Virginia Rogin. Producția va fi lansată pe Happy Channel.

Alexandru Arșinel, moment de voie-bună la ”Gashka mare”

acum 170 zile

Mari artiști de la Teatrul Constantin Tănase au venit în platoul emisunii Gashka mare și au vorbit despre meseria lor.

Septembrie începe la Happy Channel cu super producții. Fii cu ochii pe Happy!

acum 172 zile

Happy Channel se pregătește să le ofere telespectatorilor o toamnă happy, cu premiere de top!

Ei sunt bărbaţii cu cei mai frumoşi ochi din lume

acum 185 zile

Mulţi dintre bărbaţii care au devenit mari actori au ajuns să aibă o astfel de reputaţie în primul rând datorită expresivităţii lor. Şi cum expresivitatea este dictată de cele mai multe ori de ochi, azi vă vom prezenta un top al bărbaţilor cu cei mai frumoşi ochi de la Hollywood.

1
2
3
4
5
»