Cautare: 465 rezultate dupa tagul "actori"

Care e adevărata relaţie dintre cei doi actori din "Suits", Gabriel Macht şi Sarah Rafferty

acum 59 zile

În film au o relaţie profesională, dar în viaţa de zi cu zi, sunt prieteni de mai bine de 20 de ani. Este vorba despre cei doi actori din serialul “Suits”, carismaticul Gabriel Macht şi frumoasa Sarah Rafferty.

Actorii Radu Gheorghe și Georgeta Ciocârlan sunt parteneri de viață și de scenă: "Faptul că lucrăm în branșă, ne ajută mult să facem un acord în familie"

acum 77 zile

Actorii Radu Gheorghe, Georgeta Ciocârlan și Amelia Stuparu joacă împreună în piesa "Dona Juana", scrisă de Anca Visdei.

Florin Munteanu, românul care a ajuns la Hollywood, joacă în filme alături de ce cei mai mari actori

acum 79 zile

Florin Munteanu este dovada vie că visele devin realitate! A muncit din greu şi a reuşit să joace alături de unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood.

Lora, despre piesa ”Cinci” și actorii din videoclip: ”S-au cunoscut datorită mie”

acum 91 zile

Lora vorbește despre noul ei videoclip, dar și despre cei doi actori care apar în acesta. Vedeta se mândrește cu faptul că i-a adus pe cei doi împreună.

Actorii din serialul "Fructul Oprit", pe platourile de filmare: "Vor fi scene indiscrete"

acum 93 zile

Marian Duță se află pe platourile de filmare ale serialului de succes "Fructul Oprit". Reporterul îi surprinde pe actori când repetă replicile personajelor pe care le interpretează.

“Fructul oprit” își mărește echipa de actori. Și TU poți face parte din povestea serialului

acum 113 zile

“Fructul oprit ” caută copii și tineri pentru a face parte din povestea serialului! Începând de astăzi (25 aprilie) până miercuri (2 mai) , înscrierile se pot face online pe http://casting.a1.ro/fructul-oprit/ . “Fructul oprit” invită...

Vasile Muraru și Valentina Fătu, cei mai iubiți actori, secrete de acasă

acum 129 zile

Vasile Muraru și Valentina Fătu, actorii teatrului Constantin Tănase au multe surprize, multe reprize de umor, în a doua zi de Paște.

Jojo și Paul Ipate, o zi din viața lor: ”Zici că suntem nebuni”

acum 158 zile

Paul Ipate și Jojo au lăsat pentru câteva ore copiii în grija bunicilor și au petrecut o zi întreagă doar ei. Nu vă gândiţi că au mers în vreo destinaţie exotică, ci în Bucureşti.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despre cea mai mare experiență profesională: “Este ceva ce nu s-a mai făcut până acum!”

acum 189 zile

Sambata, la “Povesti COOL”, de la ora 15.30, la postul de televiziune Happy Channel.

Artiştii fac front comun împotriva Declaraţiei 600

acum 190 zile

Artiştii fac front comun împotriva Declaraţiei 600. Aproximativ 300 de actori, cântăreţi şi scriitori spun că nu vor depune acest fosrmular. Şi au iniţiat o petiţie prin care cer coaliţiei de guvernarea modificarea Codului Fiscal

Actorii de la Hollywood cu origini româneşti

acum 196 zile

Hollywoodul a impresionat dintotdeauna nu doar prin producțiile cinematografice, dar și prin celebritățile care au interpretat roluri memorabile. Un aspect mai puțin cunoscut este că unii dintre aceștia au origini românești.

Cele mai ciudate cupluri de la Hollywood

acum 199 zile

Stereotiourile nu mai sunt la modă! Diferenţele ne umanizează şi ne fac mai interesanţi. O demonstrează şi cuplurile de la Hollywood care au ales să-şi asume dragostea indiferent de diferenţe.

Liceeni vor fi pregătiți de actorii de la Teatrul Mic pentru BAC!

acum 216 zile

Ramona prezintă la ”Prietenii de la 11” cele mai inedite știri ale zilei. Dintre toate se remarcă știrea în care se vorbește despre faotul că liceeni vor fi pregătiți de actorii de la Teatrul Mic pentru BAC.

Cum petrec actorii din “Fructul oprit” sărbătorile de iarnă

acum 235 zile

 După o perioadă încărcată, în care au filmat în România și în Turcia pentru “Fructul oprit”, actorii din noul serial al Antenei 1 se pregătesc să serbeze sărbătorile de iarnă. Adrian Titieni, Marian Râlea, Cristina Ciobănașu,...

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Love Actually, A Christmas Carol, The Nightmare before Christmas

acum 247 zile

Cătălin Anchidin a prezentat la Neatza câteva filme care merită vizionate: Love Actually, A Christmas Carol, The Nightmare before Christmas

Actori care nu se dau jos din pat pentru mai puțin de un milion de dolari. Diva primește aproximativ 26 de milioane de dolari

acum 256 zile

Actori care nu se dau jos din pat pentru mai puțin de un milion de dolari. Actorul Tom Hanks, cunoscut pentru filmul Forest Gump, cere minim 20 de milioane de dolari pentru a juca într-un film.

A plecat din Suceava și are o afacere de succeș. Printre clientii românului se numără numeroși actori de la Hollywood

acum 270 zile

Yohan, după cum este cunoscut în străinătate, a plecat din Suceava pentru a își face o afacere in Londra. Fostul luptător profesionist a reușit să adune un portofoliu de clienți importanți, majoritatea actori de la Hollywood.

FOTO: Înregistrările pentru cea de-a doua parte a serialului de la Happy Channel au ajuns la final. Actorii au sărbătorit încheierea filmărilor cu “O grămadă de caramele”

acum 329 zile

Actorii din cel mai nou serial realizat de Ruxandra Ion, care se difuzeaza in fiecare luni si marti, de la ora 19.00 la Happy Channel, au avut parte, la propriu, de “O gramadă de caramele”!

Foști colegi de facultate, Andreas Petrescu și Alina Chivulescu sunt soț și soție în “O grămadă de caramele”

acum 339 zile

Andreas Petrescu si Alina Chivulescu sunt sot si sotie in serialul “O gramada de caramele”, pe care Happy Channel il pregătește pentru aceasta toamna.

1
2
3
4
5
»

Program TV

Happy Channel