Cautare: 542 rezultate dupa tagul "actori"

Lora, despre piesa ”Cinci” și actorii din videoclip: ”S-au cunoscut datorită mie”

acum 3 zile

Lora vorbește despre noul ei videoclip, dar și despre cei doi actori care apar în acesta. Vedeta se mândrește cu faptul că i-a adus pe cei doi împreună.

„Deadpool 2”, în sfârșit pe marile ecrane

acum 4 zile

Fanii super-eroului Deadpool se pot declara fericiţi! A doua peliculă a seriei care îl are drept personaj principal a fost lansată la New York. Vedetele din distribuţie au făcut spectacol pe covorul roşu. Iar Blake Lively - soţia lui Ryan Reynolds, interpretului lui Deadpool - şi-a ales...

Actorii din serialul "Fructul Oprit", pe platourile de filmare: "Vor fi scene indiscrete"

acum 5 zile

Marian Duță se află pe platourile de filmare ale serialului de succes "Fructul Oprit". Reporterul îi surprinde pe actori când repetă replicile personajelor pe care le interpretează.

Actorii de la Hollywood, care, după ce ani de zile au fost cap de afiş, au ajuns aproape nişte anonimi

acum 11 zile

Să fii faimos nu este o misiune uşoară! Cel mai bine o ştiu unii actori de la Hollywood. Odată vreme erau celebri, iar paparazzi îi urmăreau la tot pasul. Însă au făcut nişte alegeri greşite, iar asta i-a pus pe lista neagră a Cetăţii Filmului. După care au devenit aproape nişte...

Trei tineri actori au creat o alternativă la piesele de teatru tradiţionale. Proiectul început acum trei ani are succes

acum 21 zile

Competiţie pentru teatrul tradiţional! Trei tineri actori au creat alternativa, acum 3 ani - piese jucate pe o scenă donată de facultatea de inginerie a instalaţiilor. Locurile sunt limitate, iar rezervările se fac on-line. În schimb, nimeni nu plăteşte bilet, iar donaţiile sunt optionale.

“Fructul oprit” își mărește echipa de actori. Și TU poți face parte din povestea serialului

acum 25 zile

“Fructul oprit ” caută copii și tineri pentru a face parte din povestea serialului! Începând de astăzi (25 aprilie) până miercuri (2 mai) , înscrierile se pot face online pe http://casting.a1.ro/fructul-oprit/ . “Fructul oprit” invită...

Craiova este capitala teatrului mondial

acum 25 zile

Festivalul Internaţional Shakespeare, cel mai mare din lume, se desfăşoară timp de două săptămâni în Cetatea Băniei. Iar aproape o sută de pasionaţi de teatru, de la elevi şi până la pensionari, au devenit actori, pentru câteva ore, în piesa "Visul unei nopţi de vară".

Dependenţa de seriale ne poate îmbolnăvi grav! Zeci de mii de români pierd nopţile urmărind cu orele actorii preferaţi

acum 40 zile

Excesul de seriale este la fel de periculos pentru sănătate, avertizează medicii. Tot mai mulţi români au prins gustul producţiilor care se difuzează on-line. Şi pierd nopţile urmărind episod după episod, până la epuizare.

Vasile Muraru și Valentina Fătu, cei mai iubiți actori, secrete de acasă

acum 41 zile

Vasile Muraru și Valentina Fătu, actorii teatrului Constantin Tănase au multe surprize, multe reprize de umor, în a doua zi de Paște.

Patimile lui Iisus au fost aduse la viaţă, în Cluj, cu ajutorul unei echipe de actori

acum 44 zile

Patimile Mântuitorului au fost aduse la viaţă în centrul Clujului. 70 de persoane, actori şi figuranţi, au refăcut în Joia Mare Drumul Crucii lui Isus. Manifestarea a redat cele 14 opriri ale Mântuitorului până la răstignirea sa

Jojo și Paul Ipate, o zi din viața lor: ”Zici că suntem nebuni”

acum 70 zile

Paul Ipate și Jojo au lăsat pentru câteva ore copiii în grija bunicilor și au petrecut o zi întreagă doar ei. Nu vă gândiţi că au mers în vreo destinaţie exotică, ci în Bucureşti.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despre cea mai mare experiență profesională: “Este ceva ce nu s-a mai făcut până acum!”

acum 101 zile

Sambata, la “Povesti COOL”, de la ora 15.30, la postul de televiziune Happy Channel.

Artiştii fac front comun împotriva Declaraţiei 600

acum 102 zile

Artiştii fac front comun împotriva Declaraţiei 600. Aproximativ 300 de actori, cântăreţi şi scriitori spun că nu vor depune acest fosrmular. Şi au iniţiat o petiţie prin care cer coaliţiei de guvernarea modificarea Codului Fiscal

Actorii de la Hollywood cu origini româneşti

acum 108 zile

Hollywoodul a impresionat dintotdeauna nu doar prin producțiile cinematografice, dar și prin celebritățile care au interpretat roluri memorabile. Un aspect mai puțin cunoscut este că unii dintre aceștia au origini românești.

Cele mai ciudate cupluri de la Hollywood

acum 111 zile

Stereotiourile nu mai sunt la modă! Diferenţele ne umanizează şi ne fac mai interesanţi. O demonstrează şi cuplurile de la Hollywood care au ales să-şi asume dragostea indiferent de diferenţe.

Liceeni vor fi pregătiți de actorii de la Teatrul Mic pentru BAC!

acum 128 zile

Ramona prezintă la ”Prietenii de la 11” cele mai inedite știri ale zilei. Dintre toate se remarcă știrea în care se vorbește despre faotul că liceeni vor fi pregătiți de actorii de la Teatrul Mic pentru BAC.

Cum petrec actorii din “Fructul oprit” sărbătorile de iarnă

acum 147 zile

 După o perioadă încărcată, în care au filmat în România și în Turcia pentru “Fructul oprit”, actorii din noul serial al Antenei 1 se pregătesc să serbeze sărbătorile de iarnă. Adrian Titieni, Marian Râlea, Cristina Ciobănașu,...

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Love Actually, A Christmas Carol, The Nightmare before Christmas

acum 159 zile

Cătălin Anchidin a prezentat la Neatza câteva filme care merită vizionate: Love Actually, A Christmas Carol, The Nightmare before Christmas

Actori care nu se dau jos din pat pentru mai puțin de un milion de dolari. Diva primește aproximativ 26 de milioane de dolari

acum 168 zile

Actori care nu se dau jos din pat pentru mai puțin de un milion de dolari. Actorul Tom Hanks, cunoscut pentru filmul Forest Gump, cere minim 20 de milioane de dolari pentru a juca într-un film.

32 de spectacole cu actori de pe marile scene ale Europei

acum 173 zile

Festivalul Internaţional de Teatru ImPlus a adus iubitorilor de teatru 11 zile de artă şi de bucurie. Nu doar pentru cei mici, ci şi pentru cei mari. În ultima zi de festival, Marcel Iureş a electrizat publicul Teatrului Ţăndărică din Capitală.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV