Bergüzar Korel își anunță fanii din mediul online că munca pe platourile de filmare este dificilă. Vedeta din 1001 de nopți este judecată pentru declarațiile făcute

Publicat pe 19.12.2023 la 18:00 Actualizat pe 19.12.2023 la 15:10

Ultimele declarații ale faimoasei Bergüzar Korel au reușit să-i surprindă pe fani. De asemenea, aceștia au criticat-o.

Berguzar korel poartă o rochie neagră cu buline albe

Bergüzar Korel din “1001 de nopți”

Happy Channel

Bergüzar Korel a revenit pe platourile de filmare după o perioadă de absență. În prezent lucrează pentru proiectul Düğüm, un serial mult așteptat de fani. În mediul online, actrița și-a exprimat gândurile legate de munca din prezent.

Bergüzar Korel își anunță fanii din mediul online că munca pe platourile de filmare este dificilă

Serialul va fi difuzat pe una dintre platformele de streaming. Actrița și-a schimbat complet coafura cu această ocazie, fiind de nerecunoscut. A renunțat la părul lung închis și s-a vopsit blondă. Și-a anunțat internauții că timp de trei zile nu a putut să se odihnească.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ce mare greșeală să cred că mă pot odihni în zilele libere.”, a spus vedeta pe contul personal de Instagram, acolo unde are peste 2 milioane de fani și peste o mie de fotografii și filmulețe publicate. Bergüzar Korel a lipsit o bună perioadă de timp din mediul profesional, dată fiind situația familia. Este mămica a trei copii și s-a bucurat de fiecare moment împreună cu aceștia.

Citește și: Bergüzar Korel a îmbrăcat un costum atipic. Protagonista din 1001 de nopți este de nerecunoscut

Cu toate acestea, în repetate rânduri a menționat că își dorește să revină la meseria care a făcut-o celebră. Cele câteva cuvinte adresate publicului nu au fost primite într-o manieră pozitivă și fiecare a reacționat așa cum a simțit de cuviință.

“Ce era o zi de odihnă? În zilele de odihnă pictam, era ca și cum venea stăpânul acasă, era vorba despre întâlniri, documente ce trebuiau aprobate.”, a continuat vedeta mesajul. La scurtă vreme, internauții s-au grăbit să o admonesteze pentru cerințele sale, dat fiind salariul pe care aceasta îl deține în prezent.

“Să ne pară rău pentru salariul pe care îl iei pe fiecare episod.”, “Lumea face bani și mereu se plânge, nu e ca și cum ești obligată să mergi pe platourile de filmare.”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Cu toate că a fost criticată, actrița a venit cu răspunsul perfect pentru cei care au avut cuvinte de spus la adresa sa.

Răspunsul pe care Bergüzar Korel l-a oferit fanilor din mediul online

A ținut să-și ia apărarea cu câteva cuvinte, dată fiind situația care s-a iscat în mediul online. Aceasta a primit mai multe critici.

“Iubesc totul la profesia mea, îmi merit pâinea pe deplin. Îmi place să fiu obosită în munca mea, să muncesc mult, să nu am timp, să vin pe platourile de filmare cu copiii mei, această atmosferă familială, să fug în pauze, totul. Îmi place să fiu transparentă cu voi aici și să glumesc. Ca oricine merit banii pe care îi câștig. Asta este tot ceea ce sunt, nimic mai mult, nimic mai puțin. În timp ce scriu asta sunt în pauza de masă în rulotă cu copiii mei.”, a declarat vedeta din 1001 de nopți.

Citește și: Bergüzar Korel din 1001 de nopți a slăbit 25 de kile în 12 luni. Care este secretul vedetei

Textul actriței a fost însoțit de o fotografie în care apare manuscrisul, câteva jucării ale copiilor și sticlele acestora de apă. Nu este pentru prima oară când vedeta a avut conflicte cu cei din mediul online, însă rămâne ca de fiecare dată una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia.

În articolul

Bergüzar Korel își anunță fanii din mediul online că munca pe platourile de filmare este dificilă. Vedeta din 1001 de nopți este judecată pentru declarațiile făcute

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x