Bergüzar Korel din 1001 de nopți a slăbit 25 de kile în 12 luni. Care este secretul vedetei

Publicat pe 13.02.2024 la 19:00 Actualizat pe 13.02.2024 la 11:50

Bergüzar Korel și-a dezvăluit secretul siluetei într-un interviu recent. Vedeta este mămica a trei copii, însă nu uită că este și soție și actriță.

Bergüzar Korel poartă o rochie verde fără mâneci și are părul prins într-o coadă de cal

Bergüzar Korel din 1001 de nopți a slăbit 25 de kile în 12 luni

Happy Channel

Este una dintre cele mai îndrăgite femei din Turcia la momentul actual. Căsătorită cu actorul Halit Ergenç pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale seriei “1001 de nopți”, este mămica a trei copii. În prezent este pregătită să revină pe micile ecrane într-un nou proiect profesional.

Bergüzar Korel din 1001 de nopți a slăbit 25 de kile în 12 luni

Și-a dezvăluit secretul unei siluete ideale, cu toate că este mămica a trei copii. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicate peste o mie de fotografii și filmulețe. De asemenea, a dezvăluit că își va deschide propriul magazin de haine pentru copii. A jucat pentru prima oară în filmul Kırık Lives în 1998. Rolul “Leyla” a reușit să-i surprindă pe fanii care o vedeau atunci pe micile ecrane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are 40 de ani și este mămica a trei copii, însă acest lucru nu a oprit-o să-și continue cariera profesională. Folosește activ rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu fiecare situație din viața personală, dar și profesională. A decis încă de la început să nu le arate chipurile micuților în mediul online.

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți”, îndrăgostiți ca la început. Imaginile care au înduioșat fanii

În ceea ce privește modalitatea în care Bergüzar Korel a decis să piardă în greutate după cea de-a treia nașterea, aceasta se referă la dieta alcalină. Constă în menținerea unui Ph optim și renunțarea la carnea roșie și alimentele acide. Scopul este de a opta pentru alimente cu un Ph scăzut și renunțarea la cele cu un Ph crescut, arată seriesturkish.com. Se preferă astfel piersicile au perele în detrimentul celor ca lămâia sau avocado. Astfel se obține un echilibru constant.

“Un an, 25 de kilograme, 3 copii, 40 de ani.”, a scris vedeta într-o postare urcată pe contul personal de socializare. Fanii au apreciat la scurtă vreme îndrăzneala de care a dat dovadă.

Serialul care o va aduce pe faimoasa Bergüzar Korel în rol principal

“Kanlı Yayın este serialul turcesc ce o va aduce pe faimoasa Bergüzar Korel încă o dată în rol principal. Din distribuție mai fac parte acum alți 4 noi actori. Printre aceștia se numără Merve Nur Bengi, una dintre cele mai talentate actrițe. Can Ulkay este regizorul care se ocupă de proiectul ce o readuce pe faimoasa vedetă din 1001 de nopți în atențai fanilor.

Citește și: Bergüzar Korel din 1001 de nopți reacționează in mediul online in cazul unui subiect sensibil. Despre ce este vorba

Demirhan Demircioğlu a jucat în seriale precum Barbaros Hayreddin: Sultan's Edict" și va interpreta rolul Tolga. Cât despre Bergüzar Korel, aceasta a lăsat mărturie mai multe postări în cadrul instastory, acolo unde își anunță fanii că este pe cale să revină la Istanbul pentru a face parte dintr-un nou proiect profesional.

Născută pe 27 august 1982 în Turcia, s-a căsătorit cu Halit Ergenc încă din 2009. A câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță în 2007 în cadrul Golden Butterfly Awards și a fost nominalizată în cadrul altor festivaluri de film. Printre cele mai importante proiecte profesionale ale sale se numără serialul 1001 de nopți și “Wounded Love”. De asemenea, din proiectele sale mai face parte “Magnificent Century”.

În articolul

Bergüzar Korel din 1001 de nopți a slăbit 25 de kile în 12 luni. Care este secretul vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x