Bergüzar Korel revine pe micile ecrane după o lungă pauză. Vedeta din “1001 de nopți” este mămica a trei copii

Publicat pe 29.04.2024 la 18:30 Actualizat pe 29.04.2024 la 12:56

Bergüzar Korel a decis să-și reia cariera și să revină pe platourile de filmare. Vedeta din "1001 de nopți" revine cu un rol neașteptat.

Bergüzar Korel poartă părul lung, desprins și zâmbește

Bergüzar Korel din "1001 de nopți" revine pe micile ecrane după o lungă pauză

Happy Channel

Bergüzar Korel s-a născut în Istanbul la 1982. Este mămica a trei copii și soția actorului Halit Ergenç. Cu toate că a fost întotdeauna nerăbdătoare să-și întemeieze o familie mare, s-a arătat dornică să revină pe platourile de filmare. Micuța Leyla are în prezent 1 an și jumătate, iar pentru fiii Ali și Han vedeta și-a luat o pauză mult prelungită.

Bergüzar Korel revine pe micile ecrane după o lungă pauză

Vedeta a jucat rolul “Şehrazat” în serialul “1001 de nopți”, acolo unde a împărțit rolul de protagonistă alături de partenerul său de viață. A apărut pentru ultima oară pe micile ecrane între 2016 și 2018 în producția Vatanım Sensin. Au fost multe proiectele în care a jucat alături de Halit Ergenç. Face parte din distribuția Emisie însângerată ( Kanlı Yayın ). Proiectul a fost suspendat după ce actrița a aflat că este însărcinată pentru a treia oară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta joacă aici rolul moderatoarei “ Neslihan Turhan”, cea care dezbate cazurile de crimă. Este rivala lui Müge Anlı, o cunoscută prezentatoare din Turcia. Prezentă și în partea creativă a proiectului, Bergüzar Korel va putea fi urmărită pe Amazon Prime. La momentul respectiv, doctorii i-au sugerat vedetei să nu se implice în proiecte care ar putea să-i dăuneze sarcinii.

Citește și: Bergüzar Korel s-a lăsat fotografiată în Marea Britanie. Vedeta din "1001 de nopți", din nou în vacanță alături de familie

Cu ocazia împlinirii a 1 an și jumătate de viață a fiicei sale, actrița este pregătită să revină pe platourile de filmare. Proiectul se află deja în desfășurare. După o lungă perioadă de timp, Bergüzar Korel revine în atenția fanilor. Serialul aduce în atenția tuturor realitatea din Turcia prezentată din mai multe puncte de vedere. Este o nouă experiență pentru protagonista din “1001 de nopți”. De asemenea, se pare că va fi la fel de vizibilă și în mediul online. Vedeta este așteptată pe platourile de filmare din vara acestui an.

Bergüzar Korel a înțeles valoarea țării sale după ce s-a mutat cu familia în Londra

S-a oprit din a mai lua parte în diverse proiecte profesionale după nașterea fiicei sale Leyla. Actrița continuă să locuiască în Londra alături de familia sa. A mărturisit că trăiește o viață cu totul diferită alături de cei trei copii.

Citește și: Bergüzar Korel apare într-o nouă campanie în mediul online. Vedeta din “1001 de nopți” își lasă la vedere chipul natural

“Fiecare zi este bună, cu fată este foarte diferit. Reflexe, totul este diferit. A făcut multe lucruri diferite în timp ce a crescut, primele ei cuvinte au fost diferite. În casă este foarte distractiv.”, a spus vedeta, potrivit seriesturkish.com. Primul cuvânt pe care l-a spus micuța a fost “tata”.

Bergüzar Korel și-a hrănit fiica pe cale naturală și nu a utilizat niciodată biberonul. De asemenea, Halit Ergenç a fost cel care a menționat că nu a petrecut niciodată prea mult timp alături de fiica sa.

“Acum că a trecut toată acea perioadă cu laptele, lucrurile s-au schimbat. Ei doi au un dialog foarte bun. Nu vrea să se dea jos din poala tatălui său. Joacă jocuri împreună. Foarte bine, Dumnezeu să le dea forță tuturor copiilor.”, a spus actrița. A punctat faptul că viața din Londra este liniștită și totul stagnează.

“Când te duci în afară ca turist, stai acolo pentru câteva zile și te întorci acasă cu plăcere. Dar când petreci mai mult timp, îți dai seama cât prețuiești tot ce se întâmplă de fapt la tine în țară. Nu există comparație.”, a dezvăluit aceasta.

În articolul

Bergüzar Korel revine pe micile ecrane după o lungă pauză. Vedeta din “1001 de nopți” este mămica a trei copii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x