Bergüzar Korel s-a lăsat fotografiată în Marea Britanie. Vedeta din "1001 de nopți", din nou în vacanță alături de familie

Publicat pe 11.05.2023 la 19:00 Actualizat pe 11.05.2023 la 15:47

Bergüzar Korel s-a lăsat fotografiată în Marea Britanie. Vedeta din "1001 de nopți" se află din nou în vacanță alături de familie. Cum a fost surprinsă protagonista unuia dintre cele mai îndrăgite seriale.

Bergüzar Korel poartă o rochie cu buline și stă cu mâna sprijinită de ușa unei mașini

Bergüzar Korel, în rolul de protagonistă în drama "1001 de nopți"

Happy Channel

Bergüzar Korel se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Cu toate că nu a mai pășit de multă vreme pe platourile de filmare, aceasta a rămas în continuare la fel de iubită de fani. Este cunoscută atât ca actriță, cât și ca interpretă, iar melodiile ei pot fi auzite la doar o simplă căutare pe internet.

Deși este născută în Turcia, protagonista din “100 de nopți” alege să-și petreacă zilele liniștite departe de țara natală, alături de cei dragi.

Bergüzar Korel s-a lăsat fotografiată în Marea Britanie alături de familie

După ce și-a anunțat fanii că se întoarce pe micile ecrane, Bergüzar Korel a continuat să apară în mediul online cu mesaje îndreptate către fanele sale de pretutindeni. Deși reprezentantul actriței a dezvăluit că aceasta nu locuiește definitiv în Marea Britanie, aceasta a fost văzută din nou în Regatul Unit, în fotografii postate pe contul personal.

Fiind alături de familie, aceasta a lăsat a lăsat alături câteva cuvinte ce au topit inimile fanilor de pretutindeni. Fără machiaj pe chip, dar cu un zâmbet larg, așa a fost surprinsă vedeta din “1001 de nopți”. Are peste 2 milioane de fani pe Instagram și reușește de fiecare dată să aibă apariții inedite. În ciuda faptului că cele mai multe ipostaze sunt alături de copii, iată că și de această dată textul a fost îndreptat către aceștia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu am nicio fotografie care să demonstreze că mă aflu în Edinburgh”, iar astfel mesajele au început să curgă din partea celor care o îndrăgesc.

Citește și: Bige Önal și-a făcut publice amintirile din vacanță. Vedeta din “Dragostea plutește în aer”, atunci când nu se află pe platourile de filmare

“Ești așa de drăguță”, “Frumoasă”, “Zâmbetul tău”, “Te iubim”, „Zilele în care vom trăi din nou vor veni cu siguranță”, au fost doar câteva dintre cuvintele lăsate mărturie de către internauții. Cu peste o mie de fotografii și filmulețe, vedeta continuă să fie activă pe internet în ciuda programului încărcat.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” adoptă un alt stil în materie de hair style

Dacă între anii 2006 – 2009, atunci când a interpretat rolul de protagonistă în drama celebră “1001 de nopți” a purtat părul lung, iată că în prezent Bergüzar Korel adoptă un alt stil în materie de hair style. Are 1.81 m și este zodia Fecioară, iar prezența sa pe micile ecrane nu poate fi pusă în discuție. De-a lungul timpului a jucat în filme istorice, dramatice, astfel că a reușit să se facă foarte ușor remarcată.

Stilul său inconfundabil s-a mulat întotdeauna perfect pe astfel de producții, iar alături de partenerul său Halit Ergenç a reușit să formeze un cuplu apreciat de toți încă din 2009. Cei doi au împreună trei copii: Ali, Han și Leyla. Cu toate că sunt discreți în ceea ce privește identitatea celor mici, fanii rămân în continuare curioși cu privire la viața acestora.

Citește și: Gökberk Demirci s-a lăsat fotografiat la plajă. Prima imagine de acest gen pe care actorul a publicat-o în mediul online

Deși a jucat în nenumărate producții, Bergüzar Korel va rămâne mereu “Sehrazat Evliyaoglu” din drama celebră “1001 de nopți”. Nu este singurul serial pentru care a împărțit platourile de filmare alături de partenerul său de viață, astfel construindu-și o reputație de soție devotată.

În articolul

Bergüzar Korel s-a lăsat fotografiată în Marea Britanie. Vedeta din "1001 de nopți", din nou în vacanță alături de familie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x