Buçe Buse Kahraman, imagini rare cu iubitul ei. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe frumoasa Pelin din ”Golden Boy.Dragoste rebelă”

Publicat pe 17.05.2024 la 22:46 Actualizat pe 17.05.2024 la 23:08

Buçe Buse Kahraman a postat noi imagini alături de iubitul ei. Actrița din „Golden Boy. Dragoste rebelă” pare foarte fericită.

Buçe Buse Kahraman a postat noi imagini alături de iubitul ei. Actrița din „Golden Boy. Dragoste rebelă” pare foarte fericită.

Buçe Buse Kahraman este una dintre cele mai iubite actrițe, cu o avere netă de aproximativ 500.000 de dolari. Tânăra actriță a făcut deja pași importanți în industria de divertisment, iar ambițiile ei merg dincolo de realizările actuale.

Cu pasiunea sa pentru actorie și dedicarea pentru carieră, este clar că Buçe Buse Kahraman are în față un viitor strălucit, atât din punct de vedere creativ, cât și financiar.

Se pare că vedeta excelează și în plan personal. Recent ea a postat noi imagini cu bărbatul care a cucerit-o.

Citește și: Ce a postat Burak Berkay din vacanța cu Özge Yağız. Cum l-a surprins actrița pe iubitul ei

Buçe Buse Kahraman, imagini rare cu iubitul ei. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe frumoasa Pelin din ”Golden Boy.Dragoste rebelă”

Buçe Buse Kahraman e mai fericită ca niciodată. Actrița din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”, care o interpretează pe controversata Pelin, iubește și e iubită.

De ceva timp, Buçe postează imagini alături de un bărbat înalt, brunet, de care pare foarte îndrăgostită. Cele mai recente fotografii o arată zâmbind și râzând din inimă, la brațul partenerului său.

Cei doi poartă ținute negre, asortate, și se află într-un restaurant. Par a fi fotografiați în timp ce au un moment intim, în care glumesc și se bucură de conversație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cum s-a filmat Cansu Tosun după ce a făcut pace cu tatăl său, după întregul scandal provocat de divorțul părinților. Imagini rare cu actrița

”Golden Boy” - intrigă, poveste. Urmărește serialul pe Happy TV luni și marți, de la 20:30

Producția ”Golden Boy” spune povestea a două surori, pe care destinul le aduce în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul.

Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate.

Citește și: De ce Gülçin Santırcıoğlu din ”Golden Boy” nu are și nici nu își dorește copii. Actrița e fermă în această privință

Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu.

Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

În articolul

Buçe Buse Kahraman, imagini rare cu iubitul ei. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe frumoasa Pelin din ”Golden Boy.Dragoste rebelă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 iunie 2024. Taurii au nevoie de înțelegere. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Pariul făcut de Laurenţiu, un legumicultor din Oltenia, cu care a dat lovitura. Un kilogram de roşii gigant poate ajunge şi la 15 lei
a1.ro
Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și a dat-o în vileag pe soția infidelă
HelloTaste.ro
Prăjitură la tigaie. Rețetă de desert rapid, pentru momentele dulci ale zilei
Catine
Vrei să ai sprâncene mai groase? Încearcă această rutină în 3 pași
useit.ro
De ce devine părul verde în piscină. De vină nu e clorul, susțin experții
as.ro
Ilie Năstase a mers să îl vadă pe multimilionarul care l-a jignit incalificabil: „Românul ăsta mare şi prost”
MediCOOL
Ce sunt bolile cronice și cum le putem preveni
Spynews
El este Robert, tânărul care a murit înecat în Olt. Și-a găsit sfârșitul la 21 de ani / FOTO
DeParinti
10 sfaturi pentru a forma comportamente alimentare sănătoase la copiii mici
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de albăstrele. Schimbările produse de această băutură în organism
HelloTaste
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros
x