De ce Gülçin Santırcıoğlu din ”Golden Boy” nu are și nici nu își dorește copii. Actrița e fermă în această privință

Publicat pe 20.02.2024 la 18:37 Actualizat pe 20.02.2024 la 19:59

Actrița Gülçin Santırcıoğlu, Ifakat din ”Golden Boy”, și soțul ei, Utku Bașyazıcı, nu își doresc copii. Ce au declarat despre acest subiect.

Actrița Gülçin Santırcıoğlu intr-o camasa alba si pantaloni negri

Actrița Gülçin Santırcıoğlu, Ifakat din ”Golden Boy”, și soțul ei, Utku Bașyazıcı, nu își doresc copii. Ce au declarat despre acest subiect.

Actrița Gülçin Santırcıoğlu, Ifakat din ”Golden Boy”, nu își dorește copii, spune soțul ei. Actrița se concentrează pe carieră și vrea să atingă performanțe înalte.

De ce Gülçin Santırcıoğlu din ”Golden Boy” nu își dorește copii. Actrița e fermă în această privință

Gülçin Santırcıoğlu s-a născut la 25 iulie 1977 la İzmir, Turcia. Actrița este căsătorită cu Utku Bașyazıcı și, de fiecare dată când este întrebată, susține că nu își dorește copii.

”Suntem o familie de doi. Suntem foarte fericiți. Eu și soția mea nu plănuim să avem copii. Uneori sunt momente în care primim reacții pentru că nu ne dorim copii, această situație pare ciudată pentru oameni. Nu-mi place să spun lucruri mari, dar nu avem acest gând în acest moment!”, a spus soțul actriței într-un interviu.

Gülçin Santırcıoğlu se concentrează în schimb pe viața profesională. A absolvit Conservatorul din cadrul Universității Dokuz Eylül, secția de canto de operă. În paralel cu cariera de actriță, a lucrat ca solistă în diverse grupuri și ca profesoară de canto la Fundația de Cultură și Artă Ruhi Su.

Citește și: Ce mamă frumoasă are Alina Boz! Cum arată Olga, femeia de la care actrița a moștenit frumusețea

”Am primit atât educație scenică de bază, educație teatrală, cât și educație lirică. Mă bucur că am primit această pregătire. Cu timpul, cred că m-am cam săturat să mă ocup de oameni, nu de muzică. Adio, am avut elevi de la Corul Prietenilor Ruhi Su timp de trei ani, înainte de a începe ”Rumeli”; dădeam lecții de canto. Am format sau m-am alăturat multor grupuri. Am urcat pe scenă la Turnul Fecioarei și în locuri precum strada Alger.”, povestea actrița, conform Seriesturkish.

În 2005, filmul "Deriv", în care a avut prima sa experiență de actorie, a fost punctul de cotitură al carierei sale. "Am fost incredibil de motivată când am primit premiul "Actriță promițătoare" după rolul meu din "Türev". Apoi, am jucat în ”Egg”, ”There is Democracy in the Country” și ”Krimli”.", a spus Gülçin Santırcıoğlu despre primii săi pași în domeniul actoriei.

A rămas întipărită în memoria publicului cu personajul "Hatice" pe care l-a interpretat în serialul TV "Elveda Rumeli". În prezent joacă în ”Golden Boy”, producție difuzată de Happy Tv în zilele de luni și marți, de la ora 20:00.

În ciuda popularității, actrița spune că faima nu-i afectează viața: ”Nu mă impresionează să fiu recunoscută. Trăiesc foarte simplu. Sunt o persoană care păstrează prieteniile vechi, căreia îi pasă de viața de familie. Nu sunt o persoană care să rămână în situații în care se simte infonfortabil. Nu ezit niciodată să elimin oameni din viața mea. Fac curățenie din când în când. Nu-mi place să stau lângă oameni care nu mă mai învață nimic.”

Citește și: Cum arată Gözde Kansu din ”Golden Boy” în costum de baie. Actrița are un fizic de invidiat la 43 de ani

Copiii par a nu face parte din planurile de viitor are lui Gülçin Santırcıoğlu, deși pune mare accent pe familie.

”Este o mare binecuvântare să fii fericit alături de familia ta și să faci meseria pe care o iubești. Eu sunt o persoană fericită. Din cauza filmărilor pentru serial, nu-mi pot rezerva timp pentru teatru, dar îmi doresc foarte mult să o fac. Sunt prieteni care le fac pe amândouă, este o meserie care cere multe sacrificii. Sunt și prieteni care nu au fost niciodată la televizor, îi respect pe toți.

Eu nu aș putea face asta, dar va fi o perioadă în care mă voi concentra complet pe scenă. Îmi place și să cânt, am participat la albumele prietenilor mei. Dar nu găsesc timp să mă concentrez pe muzică. Dacă voi putea crea acel mediu, voi face ceva", a spus vedeta despre planurile ei de viitor, conform sursei citate anterior.

Citește și: Didem Soydan, fosta iubită a lui Burak Deniz, face declarații surprinzătoare. Recunoaște că a înșelat într-o relație de trei ani

În articolul

De ce Gülçin Santırcıoğlu din ”Golden Boy” nu are și nici nu își dorește copii. Actrița e fermă în această privință

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x