Când va avea premiera serialul Atatürk cu Aras Bulut Iynemli în rol principal. Detalii despre mult așteptata producție

Publicat pe 02.08.2023 la 13:42 Actualizat pe 02.08.2023 la 14:27

Aras Bulut Iynemli din "Legea familiei" revine în mediul online cu fotografii din vacanță și cu promisiunea că serialul Atatürk îl va aduce din nou pe micile ecrane într-o poveste inedită.

Aras Bulut Iynemli poartă un tricou alb și zâmbește

Când va avea premiera serialul Atatürk cu Aras Bulut Iynemli în rol principal

Happy Channel

Aras Bulut İynemli revine în atenția fanilor cu un rol impresionat din istoria Turciei. Este vorba despre pesonajul Gazi Mustafa Kemal Atatürk, întemeietorul țării sale. Serialul Atatürk va urma să fie difuzat pe una dintre platformele de streaming, fiind așteptată cu sufletul la gură de fanii din întreaga lume. Cu toate acestea, au avut loc mici schimbări.

Când va avea premiera serialul Ataturk cu Aras Bulut Iynemli în rol principal

Până în prezent s-a zvonit că serialul Atatürk va urma să fie difuzat pe una dintre cele mai importante platforme de streaming. Între timp, s-a aflat că va urma să aibă premiera pe marele ecran. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Sarp Akkaya și actrița de origine britanică, Emma Watson.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Proiectul vine la aniversarea a 100 de ani de la înființarea Republicii și va urma să apară în cinematografe din luna noiembrie. Cât despre Aras Bulut İynemli, acesta a semnal un contract de confidențialitate de 8 milioane de dolari.

Citește și: Aras Bulut İynemli este un actor renumit, însă puțini îl știu pe fratele acestuia. Cum arată Orcun Iynemli

“Am fost foarte entuziasmat în fiecare moment al filmărilor. A fost o onoare să-l joc pe Atatürk.”, a declarat Aras Bulut Iynemli, potrivit halktv.com.tr. Se pare că este un proiect pentru care au fost investite sume importante de bani. Va avea premiera pe 29 octombrie. Cele 6 episoade care au fost filmate într-un mod extrem de profesionist au avut un cost de 8 milioane de dolari. Până în prezent, actorul nu a oferit nicio informație. Primele două episoade vor apărea în cinema ca un proiect special asamblat de către producătorul Saner Ayar.

Născut pe 25 august 1990 în Istanbul, a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A format un cuplu cu Bige Önal, însă relația lor s-a destrămat mai repede decât s-ar fi așteptat mulți fani. Cei doi au format un cuplu timp de șase ani. Are 10 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe.

Emma Watson și Aras Bulut Iynemli, împreună în același proiect profesional

Aras Bulut Iynemli este unul dintre actorii care au reușit să transmită emoție și energie cu fiecare proiect în care a participat. Se pare că în noua producție în care joacă rolul de protagonist joacă alături de faimoasa Emma Watson din Harry Potter. Proiectul mult așteptat îl aduce pe actor în rolul lui Mustafa Kemal Atatürk, întemeietorul Republicii Turcia. Încă de la început, acesta a subliniat că este onorat să joace acest rol.

Citește și: 8 lucruri pe care nu le știai despre Aras Bulut İynemli din “Legea familiei”. Cum este actorul în viața reală

Se pare că rolul pe care îl va interpreta Emma Watson în acesastă producție a adus deja o bucurie în inimilie fanilor din mediul online. Aras Bulut Iynemli este recunoscut pentru roluri în "Muhteşem Yüzyıl" ("Magnificient Century"), "Çukur" ("The Pit"), "Yedinci Koğuştaki Mucize". În prezent, actorul se află în vacanță și a publicat astfel câteva imagini. După o lungă absență din mediul online, s-a întors pentru prietenii virtuali. “Vacanță frumoasă”, a scris actorul pe pagina personală de Instagram, acolo unde a postat fotografiile în care apare cu zâmbetul pe buze.

În articolul

Când va avea premiera serialul Atatürk cu Aras Bulut Iynemli în rol principal. Detalii despre mult așteptata producție

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x