Cansu Dere revine în mediul online cu o campanie de sărbători. Vedeta a îmbrăcat o rochie aurie

Publicat pe 28.11.2023 la 15:27 Actualizat pe 28.11.2023 la 19:23

Cansu Dere revine în mediul online după o lungă perioadă de absență. Vedeta este imaginea unei campanii de sărbătoare, astfel că a îmbrăcat o rochie aurie.

Cansu Dere poartă o bluză albă

Cansu Dere surprinde cu o nouă apariție în mediul online

Getty Images

După o lungă perioadă în care a lipsit din mediul online, Cansu Dere își uimește fanii încă o dată. Este imaginea unei campanii inedite pentru acest final de an, iar rochiar pe care o poartă o face să strălucească la propriu.

Cansu Dere revine în mediul online după o lungă perioadă de absență

Îmbrăcată într-o rochie de sărbătoare și cu un machiaj ce îi lasă la vedere chipul natural, așa apare Cansu Dere în mediul online. Cu toate că a lipsit o lungă perioadă de timp din atenția fanilor, acum este gata să strălucească încă o dată. Pe instagram este vorba despre un brand de cosmetice cunoscut a cărei imagine este.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A reușit să atragă atenția de-a lungul timpului în tot mai multe producții de succes și în prezent este imaginea de milioane de dolari a unei campanii îndreptate către iubitoarele de cosmetice. Cu un contract valoros, aceasta a revenit în atenția publicului.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu Mehmet Akif Alakurt și Cansu Dere în serialul “Puterea Destinului”. Cum au apărut cei doi în producția îndrăgită

Astfel, va câștiga 10 milioane de lire grație acestei colaborări. A câștigat locul 3 în cadrul Miss Turcia în anul 2000 și a început să lucreze ca model profesional. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Discretă în ceea ce privește viața personală, reușește să se afirme pe plan profesional. În 2005 a fost prezentatoarea unei emisiunii de fashion în țara natală.

Și-a început cariera de actriță în 2004 cu serialul Metro Palas, regizat de Hilal Saral și fiind o adaptare a producției Sex and the City. A reapărut pe rețelele sociale după o lungă perioadă de absență. La începutul anului s-a zvonit că și-ar fi pierdut viața în urma cutremurelor din Turcia, însă a demonstrat că nu poate fi vorba de o astfel de situație. După o lună de îngrijorare, fanii au căzut de acord că totul a fost doar o pistă falsă în ceea ce o privește.

Care a fost motivul dispariție sale

Protagonista multor seriale cunoscute a suferit o fractură și din acest motiv a decis să se îndepărteze de mediul online. Ultima fotografie urcată de Cansu ere pe contul personal de instagram a fost pe data de 5 ianuarie 2023. De la acea dată nu a mai avut niciun fel de activitate pe rețelele sociale.

Citește și: Cansu Dere apare din nou în mediul online după o perioadă în care și-a îngrijorat fanii. Cu ce se ocupă actrița în prezent

Printre serialele în care a jucat vedeta se numără și Sila, acolo unde a împărțit platourile de filmare alături de Mehmet Akil Alakurt. S-a zvonit că pe platourile de filmare cei doi au avut mai multe altercații. A avut premiera între 2006 și 2008, fiind difuzat și pe Happy Channel.

Primul episod a apărut în Turcia pe 15 septembrie și finalul a fost pe 20 septembrie 2008. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Menderes Samancilar, Zeynep Eronat și alții. Nu este prima oară când vedeta intră într-un astfel de proiect care lasă tuturor o impresie plăcută și dorința de a o revedea pe micile ecrane încă o dată. Mother este un alt proiect care a avut premiera între 2016 și 2017.

În articolul

Cansu Dere revine în mediul online cu o campanie de sărbători. Vedeta a îmbrăcat o rochie aurie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x